20/20 Xspend, onderdeel van 20/20 vison Europe, lanceert een totaal vernieuwde cloudoplossing; “20/20 Budget2Pay”. Deze oplossing maakt het mogelijk dat organisaties de factuurverwerking volledig digitaal en in de cloud afhandelen.

Op basis van de jarenlange ervaring van 20/20 vison Europe, de leverancier van de standaard on-premise oplossing voor budget-to-pay, wordt nu de eerste oplossing geboden voor factuurverwerking in de cloud. Als Microsoft Gold partner, heeft 20/20 Xspend gekozen voor het schaalbare en betrouwbare Microsoft Azure platform. De oplossing wordt geleverd op basis van eenvoordelig en gelaagd prijsmodel welke aansluit bij cloud diensten. Cloud beschikbaarheid en bijbehorend prijsmodel zijn de belangrijkste drivers van klanten voor deze nieuwe ontwikkeling.

Basis functies beschikbaar
De eerste oplossing onder de naam “20/20 Budget2Pay” omvat functies op het gebied van ‘contract management’, ‘digitaal inkopen’, ‘budgetbewaking’, ‘cloud OCR’ en uiteraard ‘factuurverwerking’. Toekomstig worden additionele functies gepland welke geïntegreerd met de bestaande oplossing werken.

1e Nederlandse klant is een feit!
Na een pilot traject in Spanje en nog voor de officiële lancering in Nederland kan direct worden gerefereerd aan de 1e klant; het Stedelijk Museum Schiedam (SMS). Koos de Jong, Zakelijk Leider bij SMS, heeft bewust gekozen voor de 20/20 Budget2Pay cloud oplossing van 20/20 Xspend. “Wij zijn tentoonstellingsmakers, geen IT-ers!”, aldus Koos de Jong. Middels web services is de cloud oplossing gekoppeld aan het door SMS gebruikte financieel pakket King.

Over 20/20 Xspend
Als marktleider in standaard oplossingen voor digitale factuurverwerking helpt 20/20 Xspend kleine, middelgrote en grote bedrijven in efficiëntieverbetering in verwerking van de facturen. De oplossingen van 20/20 Xspend helpen bedrijven aanzienlijke besparingen te realiseren in de operationele kosten van alle afdelingen binnen een onderneming. Als onderdeel van 20/20 vision Europe, welke al ruim 17 jaar de on-premise oplossingen levert op het gebied van digitale factuurverwerking in het proces van budget tot betaling, zal 20/20 Xspend deze propositie leveren voor de cloud. Meer informatie is beschikbaar op www.2020xspend.com.

Rate this post

Print Friendly