Sharp Europe heeft Jason Cort benoemd tot Director Product Planning & Marketing van de divisie Information Systems (IS), waar de productlijnen van zowel Document Solutions als Visual Solutions onder vallen. In deze nieuwe rol richt Cort zich op het opzetten en uitvoeren van de Europese strategie voor Product Planning en Marketing en op de lokale salesacties. Sharp Europe heeft Cort aangetrokken om de ontwikkeling van de nieuwe generatie Managed Print en Content Services in Europa in goede banen te leiden. Hij heeft ruim 17 jaar ervaring met ‘s werelds grootste fabrikanten voor print en document outsourcing.

Kazushi Oshima, vicepresident van Information Systems: “We waren onder de indruk van Jasons innovatieve en creatieve manier van denken. In onze industrie wordt al lang niet meer alleen hardware geleverd, maar totale geïntegreerde softwaretoepassingen en -diensten. Jason gaat ons helpen om hierop voort te bouwen.”

Sharp biedt, naast een volledige printerlijn, ook een scala aan innovatieve instrumenten en geïntegreerde diensten om bedrijven te helpen bij informatiemanagement. Zo lanceerde Sharp recentelijk nog de Cloud Portal Office, een gezamenlijk opslag- en workflow portaal, die bedrijven helpt verbonden te blijven, samenwerking te verbeteren en beter te presteren.

Daarnaast biedt Sharp OSA (Open Source Architecture) aan. Hiermee kunnen externe software developers, multifunctionele kantoorprinters (MFP’s ) van Sharp aanpassen voor integratie met belangrijke netwerktoepassingen. Dankzij OSA verandert een MFP van Sharp in een geïntegreerde portaal voor bedrijfstoepassingen.

Jason Cort: “Het zijn spannende tijden bij Information Systems. Ik wil met een toekomstgerichte en dynamische strategie voor Europa ons productaanbod definiëren en onze diensten laten groeien. Bovendien wil ik meer met internationaal opererende bedrijven werken. De synergie tussen de producten van Document Solutions en Visual Solutions is optimaal. Daardoor kunnen we echt iets veranderen aan de manier waarop mensen werken: intuïtiever, creatiever en efficiënter.”

Jason Cort krijgt een team van vijftig personen over heel Europa onder zich. Hij werkt vanuit het Europese hoofdkantoor van Sharp in Stockley Park, London.

Rate this post

Print Friendly