Breukelen, 24 april 2014 – Xerox heeft Moolhuijsen Kantoorinstallaties uit Amsterdam benoemd tot Authorized Service Provider. Het portfolio dat Moolhuijsen aanbiedt, zal bestaan uit A4-printers, mfp’s en A3-laserprinters. Daarnaast zal Moolhuijsen de onlangs gelanceerde Xerox Supplies Services-oplossing voor het automatisch bestellen en leveren van printbenodigdheden gaan aanbieden. Het werkgebied van de nieuwe Xerox-partner is de regio Amsterdam, waarbinnen Moolhuijsen zich richt op de kleinste bedrijven binnen het MKB en zzp’ers die op zoek zijn naar apparatuur die voldoet aan (beroeps)specifieke eisen, zoals A3 en haarscherpe kleurenprints.

Paul Moolhuijsen, directeur en eigenaar van Moolhuijsen Kantoorinstallaties: “Deels door vervanging van de huidige concurrerende apparatuur en deels door autonome groei verwachten we de komende jaren een gezonde basis te leggen voor onze activiteiten als Xerox Authorized Service Provider. De dienstverlening en het productassortiment van Xerox bieden ons ruim voldoende mogelijkheden om in alle deelmarkten die we bedienen de juiste propositie neer te leggen.”

“Ons doel is om het MKB steeds beter te bedienen en dat is alleen mogelijk door een substantiële groei in het kanaal”, aldus Peter Visser, Regional Manager Desktop Printing & Supplies voor Xerox Benelux. “Of het nu gaat om printers of oplossingen, wij willen onze partners helpen zich te onderscheiden op basis van ons aanbod, zodat zij vervolgens weer in staat zijn hun klanten te helpen bij het optimaliseren van de business. Services spelen hierbij een steeds belangrijkere rol, daarom zijn we zeer verheugd dat Moolhuijsen zich als Authorized Service Provider aan Xerox heeft verbonden.”

Rate this post

Print Friendly