Kodak Alaris introduceert vandaag haar nieuwe generatie netwerkscanners, de Scan Station 700-serie. De Scan Station 700 is een compacte netwerkscanner met een ingebouwd 9.7 inch¹ kleuren touchscreen, waarmee organisaties eenvoudig en efficiënt documenten kunnen digitaliseren, verwerken en delen zonder dat hier een PC met speciale capture software voor nodig is.

De Scan Station 700 is een ideaal middel voor organisaties om papieren bedrijfsprocessen op een geavanceerde manier te automatiseren, wanneer ze niet de ruimte of de mogelijkheid hebben een PC te installeren waar een scanner op aangesloten kan worden. Voorbeelden zijn bedrijven die gebruik maken van thin client werkstations of die een zeer strikt beleid voeren als het gaat om installeren van hardware of software op bedrijfscomputers. Ook biedt de netwerkscanner een oplossing voor bedrijven die een op maat gemaakte scanoplossing willen installeren die zeer eenvoudig in gebruik is voor iedere werknemer.

Wilbert van de Weijer, Western Cluster Manager Document Imaging: “Onze nieuwe netwerkscanners zijn sneller, stiller en eenvoudiger in gebruik. Of er nu door één of meerdere gebruikers gescand wordt. Bedrijven besparen bovendien tijd en geld, doordat de scanners eenvoudig integreren met andere systemen.”

De Scan Station 700-serie maakt rechtstreeks verbinding met een netwerk en kan de scangegevens naar meerdere netwerkonderdelen tegelijk verzenden, waaronder netwerkschijven, printers, FTP-locaties, e-mail en Microsoft SharePoint. De netwerkscanner is ontworpen voor kleinere bedrijven of decentrale vestigingen van grotere organisaties en voor verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, de financiële en juridische sector, overheid, industrie en reis- en verzekeringsbranche.

Toegankelijk informatiemanagement
De Scan Station 700 integreert haar netwerkverbindingen en functies beter dan traditionele scanners en multifunctionele apparaten, waardoor scannen in een gedeelde netwerkomgeving toegankelijker wordt. Zo beschikt de netwerkscanner over een groot, eenvoudig te navigeren touchscreen en een op afstand bestuurbaar supportprogramma, waarmee beheerders vanaf een centrale locatie meerdere scanners kunnen aansturen, configureren en onderhouden.

De serie bestaat uit twee modellen, de Scan Station 700 voor algemeen gebruik en het 720EX-model dat uitgebreid is met een ingebouwde faxmodem, KOFAX Front Office Server-verbinding en een integratievriendelijke architectuur. Zo staat de 720EX integratie met zeer gespecialiseerde bedrijfstoepassingen van buitenaf toe, waardoor de gebruiker een veelzijdige, ‘op maat’ oplossing kan samenstellen en zijn informatiemanagement op een hoger niveau kan brengen

Daarnaast is de Scan Station 700-serie:
– geschikt voor scannen op A4-formaat, dubbelzijdig, in kleur en tot 600 dpi, met een snelheid tot 50 pagina’s/ 100 beelden per minuut en 6.000 pagina’s per dag.
– zeer stil in standby, dus ideaal voor kantoren waar geluid tot een minimum moet worden beperkt.
– voorzien van Kodak Alaris’ Perfect Page-technologie: om de beste kwaliteit te garanderen, optimaliseert de scanner automatisch de beelden, zonder tussenkomst van de gebruiker. Alle soorten kleuren en documenten worden automatisch gescand in de hoogste beeldkwaliteit.
– uit te breiden met extra accessoires die een grotere veelzijdigheid en gebruikersgemak ondersteunen, zoals het Kodak Scan Station toetsenbord en A3- en A4-formaat flatbeds.

Prijs, beschikbaarheid en service
De Scan Station 700 is verkrijgbaar voor € 2.295,- en de 720EX voor € 2.495,-. Wie nu een scanner koopt, ontvangt op beide modellen een jaar omruilgarantie, waarmee apparatuur binnen vier dagen vervangen wordt. Bovendien zijn er verschillende opties om de garantie mee uit te breiden. Kodak Alaris zorgt ervoor dat haar klanten zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van hun investering en biedt service op maat, zoals de Startup Assistance, de Network Scanner Training en voortdurende technische en zakelijke ondersteuning, zoals de laatste productverbeteringen en uitgebreide onderhoudsplannen.

Rate this post

Print Friendly