BLI (Buyers Laboratory LLC) blijft de systemen van Toshiba bekronen met mooie awards. Zo heeft de Toshiba e-STUDIO2050c onlangs de Highly Recommended BLI-award 2014 ontvangen.

De Toshiba e-STUDIO2050c is een laag volume A3 kleurensysteem met een afdruksnelheid van 20 ppm. Na een uitgebreide test heeft BLI de e-STUDIO2050c betiteld als een zeer betrouwbaar multifunctioneel systeem.

BLI is zeer enthousiast over de heldere kleurenafdrukken in kopieer- én printmodus, de sjablonen voor snelle selectie van veelgebruikte instellingen en het gebruiksgemak van de universele printerdriver en het gebruiksvriendelijke, grote bedieningspaneel. Bovendien beschikt de e-STUDIO2050c standaard over een RADF en 160 GB harde schijf. De Toshiba e-STUDIO2050c wordt door BLI sterk aanbevolen bij een maandelijkse afdrukvolume van ongeveer 10.000 afdrukken.

“Wij vinden het een eer om opnieuw een BLI award in ontvangst te mogen nemen”, aldus Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “De award onderschrijft de betrouwbaarheid en de uitstekende prestaties die de Toshiba e-STUDIO2050c biedt aan onze klanten.” Toshiba blijft streven naar het leveren van state-of-the-art technologie aan klanten.”

 

Rate this post

Print Friendly