Met afdruksnelheden van 55 tot 75 pagina’s per minuut en een papiercapaciteit van 6.000 vel bieden de nieuwe multifunctionele Toshiba kleurensystemen, de e-STUDIO5560c/6560c/6570c, professionele kleurenafdrukken en een indrukwekkende productiviteit voor de best mogelijke efficiëntie. Naast printen, scannen, kopiëren en optioneel faxen, ondersteunt de e-STUDIO6570c serie ook geautomatiseerde verwerking, archivering en opslag van documenten binnen een netwerk.

Kwaliteit en gebruiksgemak

Met een uitstekende afdrukkwaliteit en diverse afwerkmogelijkheden worden indrukwekkende documenten gecreëerd op deze nieuwe serie. Gepersonaliseerde sjablonen in de printerdriver en het grote touchscreen op het systeem, geven gebruikers direct toegang tot alle functies. De e- STUDIO6570c serie met e-BRIDGE technologie levert uitstekende prestaties, integreert eenvoudig in bestaande werkstromen en ondersteunt de installatie van additionele software. Uitgebreide connectiviteit, het implementeren van een geavanceerd document management systeem of het gebruik maken van mobiel printen, het systeem helpt organisaties werkstromen te optimaliseren afgestemd op de individuele behoefte van elke organisatie.

Beveiliging

De e-STUDIO6570c serie is uitgerust met state-of-the-art beveiligingstechnologie om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen. Zo is de beveiligde harde schijf van 320 GB met real-time 256-bits AES-encryptie voor een maximaal beveiligingsniveau standaard. De beveiliging zorgt tevens niet voor performanceverlies. Nieuw in de e-STUDIO6570c serie is de optionele FIPS harde schijf. Deze harde schrijf is een SED (Self Encrypting Drive) schijf, uitgerust met Toshiba Wipe-technologie en ondersteunt level 2 van FIPS.

“De Toshiba hoogvolume kleurenserie heeft zich in de laatste jaren bewezen als een zeer betrouwbaar product met een hoge klantenwaardering”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “De e-STUDIO6570c serie is in staat om zeer complexe taken uit te voeren, het gebruik is intuïtief en het systeem helpt werkstromen te optimaliseren. Deze hoogvolume kleurenserie bewijst dat uitstekende technologie hand-in-hand gaat met gebruikersgemak.”

Toshiba en het milieu

De zorg voor het milieu is onderdeel van Toshiba’s traditie – van de keuze van materialen bij productie tot het recycling aan het einde van de productlevenscyclus . De e-STUDIO6570c serie heeft een laag energieverbruik en print volledig CO2-neutraal, dankzij het Toshiba CO2-neutraal programma.

 

Rate this post

Print Friendly