Capelle aan den IJssel, 3 april 2014 – Veenman, specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer), is nu Advanced Scanning Partner binnen het partnerprogramma van Canon. ‘Naast een belangrijke erkenning, is dit voor ons ook een bevestiging dat wij onze klanten als deskundige partner gericht kunnen adviseren en volledig ontzorgen op het gebied van document management,’ zegt Dirk Olivier, Algemeen Directeur Veenman.

Binnen het partnernetwerk van Canon worden de Advanced Scanning Solutions geleverd door partners die zijn gecertificeerd op basis van hun diepgaande kennis van Canon-oplossingen voor het vastleggen van document- en imaging-oplossingen. Met de Advanced Scanning Partner certificering heeft Veenman het hoogste niveau bereikt in het certificeringsprogramma van Canon.

‘Ons doel is bij te dragen aan de efficiëntie van de werkprocessen van onze klanten en zo meerwaarde voor hun business of op hun vakgebied te creëren. Deze certificering bevestigt dat wij in staat zijn dit doel snel te bereiken’, vervolgt Olivier.

Scanbehoeften

Elke organisatie heeft andere wensen en behoeften op het gebied van scanprocessen. Een baliemedewerker die niet van zijn plek af kan, heeft een scanner nodig op de eigen werkplek en medewerkers binnen een team die doorgaans niet printen, maar wel veel scannen en documenten digitaliseren, hebben behoefte aan een gecentraliseerde scanner. Verder groeit de behoefte om gescande documenten direct naar een mobiel device te sturen en mobiele gebruikers willen ook onderweg kunnen scannen. Veenman is met het benodigde kennisniveau van de scanapparatuur en documentmanagement-oplossingen in staat om klanten optimaal te adviseren over het inrichten van de primaire werkprocessen van zijn klanten.

Expertise in document management

Canon verwijst zijn klanten met ingewikkelde of specifieke vragen over scanprocessen door naar aangesloten partners binnen hun partnernetwerk. Er zijn in totaal 8 partners in Nederland met de status van Advanced Scanning partner. Veenman is reeds getraind in Canon’s oplossingen en heeft in document management gespecialiseerde consultants. Hiermee heeft Veenman de expertise in huis waar Canon naar op zoek is binnen zijn partnernetwerk.

 

Rate this post

Print Friendly