Amsterdam, 31 maart 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, laat tijdens Overheid & ICT de CoSign digitale handtekening oplossing zien. De CoSign digitale handtekening oplossing stelt overheden in staat om trage en dure papiergebaseerde processen om te zetten in snelle en efficiënte papierloze processen. Het helpt hen de volledige voordelen van hun investeringen in automatisering te benutten door de digitale handtekening mogelijkheden direct in hun bedrijfsprocessen en workflows te integreren.

Overheidsinstellingen staan steeds meer onder druk om processen te stroomlijnen, kosten te verminderen en de dienstverlening te verbeteren. Hoewel zij enorme hoeveelheden documenten produceren die handtekeningen vereisen, wordt het grootste deel van deze documenten nog steeds geprint, gekopieerd, gescand en handmatig verzonden om ze te voorzien van handtekeningen. Ook beveiliging van documenten en documentstromen is volgens John Lageman, Regional Director ARX Benelux, binnen (semi-) overheidsorganisaties van groot belang. “Belangrijk onderdeel is de digitale handtekening. Door middel van onze geavanceerde technologie is het mogelijk een document te verzegelen, rechtsgeldig te ondertekenen en door te zetten in het proces. CoSign heeft daarvoor een breed scala connectoren.”

CoSign biedt naadloze integratie met bestaande systemen zoals Sharepoint, OpenText en Alfresco voor documenten, inhoud en workflows. Getekende documenten kunnen gevalideerd worden zonder het gebruik van propriëtaire software. Het is daarnaast eenvoudig mogelijk PKI Overheid certificaten te gebruiken met de CoSign oplossing.

Met CoSign kunnen vele documentsoorten (niet alleen PDF) digitaal, overal, altijd en op elk apparaat worden getekend. Daarnaast is het zeer veilig en volledig conform strikte, internationale regelgeving. “Uiteindelijk is het resultaat: transparante, eenvoudig te controleren documenten met onherroepelijk bewijs van echtheid”, aldus Lageman.

CoSign stelt gebruikers in staat om documenten direct digitaal te ondertekenen, handtekeningen te integreren binnen hun bestaande workflows of te gebruiken met modules zoals verzendlijsten en contractenbeheer. Kosten voor implementatie, training en support worden geminimaliseerd door het gebruik van intuïtieve en vertrouwde interfaces.

Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen.

Overheid & ICT wordt gehouden op 9 en 10 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Een CoSign presentatie is op 10 april van 13:30 – 14.00 uur. Inschrijven: www.overheid-en-ict.nl.

 

Rate this post

Print Friendly