Loeff´s patent is fabrikant van en groothandel in producten voor professioneel archiveren. Onze complete productlijn (vanaf het legen van de ordner tot aan de opbouw van een compleet archief) garandeert optimale toegankelijkheid en flexibiliteit met eenvoudige, betaalbare en vooral werkbare archiefsystemen. Voor MKB èn multinational. Onze producten kunnen worden ingepast in elke organisatie, van groot naar klein, commercieel of non profit. Of het nu boekhoudkundige documenten zijn, verkoopdocumenten, van verslagen tot tijdschriften: voor elk archiefprobleem heeft Loeff´s patent een oplossing. U vindt in Nederland onze producten bij de betere kantoorvakhandel. Ook exporteren wij wereldwijd onze producten via vaste distributeurs.

Loeff´s patent is opgericht in 1959 in Utrecht. Zij is uitgegroeid tot leverancier van een totaalconcept voor bedrijven die organisatie van het fysieke archief essentieel vinden in hun bedrijfsfilosofie. Loeff´s patent heeft kwaliteit in product en dienstverlening hoog in het vaandel staan en werkt met een interne kwaliteitsborging gebaseerd op de eisen van de internationale norm NEN-ISO 9002.

Loeff´s patent is een familiebedrijf en dat geeft binnen de onderneming een sfeer van loyaliteit. Onze enthousiaste medewerkers voelen zich niet alleen nauw betrokken bij ons bedrijf en onze producten, maar streven tegelijkertijd voortdurend naar tevredenheid bij onze klant. Graag geven zij antwoord op al uw vragen en zij zien dan ook elk project als een nieuwe uitdaging!

Ook voor digitalisering van uw archief, verhuizen van uw archief, externe archiefopslag en professionele archiefvernietiging kunt u bij ons terecht. U heeft hierdoor voor alle facetten slechts één aanspreekpunt en dat is gemakkelijk èn tevens tijdbesparend voor u!

Producten:
Bundelsysteem
Quicksysteem
Archief boxen
Zuurvrije archief boxen
Archief containers
Starter producten
Handige opbergmiddelen
Verzendboxen ordners

Rate this post

Print Friendly