Woerden, 25 maart 2014 – Xtandit, business partner voor het optimaliseren van documentprocessen, heeft een partnership gesloten met Indocs, specialist op het gebied van digitalisatie van documenten en automatisering van bedrijfsprocessen. Dankzij het partnership kan Xtandit het BPM-platform K2, dat bestaat uit modules voor workflowoptimalisatie en de creatie van webformulieren, aan haar dienstenportfolio toevoegen. Xtandit heeft gekozen voor K2 omdat het platform gebouwd is voor Microsoft-omgevingen, zoals SharePoint en Dynamics. Bedrijven hoeven dus niet te investeren in het ontwikkelen en programmeren van een maatwerkoplossing om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en zo efficiënter te werken.

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur bij Xtandit: “Ondanks de efficiencyvoordelen lopen nog niet veel bedrijven warm voor een workflow- of BPM-oplossing. De reden hiervoor is de gevreesde impact op de (IT-)organisatie en het maatwerk dat daarbij komt kijken. Wij kunnen nu middels het partnership met Indocs een oplossing aanbieden die met deze, enigszins terechte, vrees afrekent. De oplossing integreert niet alleen naadloos in de Microsoft-omgeving, maar biedt ook koppelingen met SAP, Oracle en Salesforce. Onze klanten kunnen hierdoor profiteren van geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.”

“We bedienen momenteel veel grootzakelijke klanten in de financiële dienstverlening en (semi-)overheid. Door het partnership met Xtandit kunnen we het K2-platform ook in het MKB positioneren”, aldus Jeroen Geijtenbeek, directeur van Indocs. “Xtandit zit al dicht op de documentprocessen bij hun klanten en onze oplossing sluit daar perfect op aan.”

K2

Met K2 Smartforms, de opvolger van Microsoft Infopath, kunnen bedrijven zelf eenvoudig webformulieren creëren voor bedrijfsapplicaties. Denk hierbij aan declaraties, procesaccordering, inkooporderformulieren en contactformulieren. Het creëren van webformulieren vergt geen programmeerkennis. Daardoor kunnen bedrijven snel inspelen op veranderende processen wanneer de markt daar om vraagt. Dit geldt ook voor K2 Workflow. Met deze oplossing kunnen bedrijven workflows automatiseren, zoals factuuraccordering, die flexibel zijn aan te passen aan de behoefte van de gebruiker.

 

Rate this post

Print Friendly