HOOFDDORP, 25 maart 2014 – DDi Document Software sponsort de 23ste editie van De Roparun, die tijdens het Pinksterweekend van 7 t/m 9 juni plaats vindt. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

De software specialist uit Hoofddorp kwam in aanraking met het goede doel door de deelname van een van haar medewerkers aan De Roparun. Sandra Visser, Verkoop binnendienst medewerker bij DDi Document Software, ondersteunt Team 291, dat op 7 juni in Parijs aan de start staat van dit avontuur voor het leven, zoals de run veelal genoemd wordt. Sandra Visser: “De Roparun staat voor “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De opbrengst van de Roparun wordt niet besteed aan onderzoek, maar komt ten goede aan zaken die het leven van kankerpatiënten kunnen veraangenamen. Zoals donaties aan Stichting Haarwensen, Hospices en inloophuizen.

Niet alleen de sportieve prestatie telt, maar juist en vooral het bedrag dat door een team bijeen wordt gelopen. Dat is de reden dat DDi heeft besloten Team 291 te sponsoren. Thom Menssink, Commercieel Directeur DDi Document Software: “We hopen uiteraard dat er veel geld wordt opgehaald voor dit goede doel en daar leveren wij als organisatie graag een bijdrage aan. Met regelmaat zullen we updates over het evenement delen in onze LinkedIn groep, dus wilt u op de hoogte blijven van bijvoorbeeld het opgehaalde bedrag en de prestaties van Team 291 dan bent u van harte welkom om lid te worden. Uiteraard leest u daar ook nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Document Management.”

 

Rate this post

Print Friendly