Londen, 25 maart 2014 – De ScanSnap V600 en de ScanSnap iX500 zijn beide winnaar van een Red Dot Award 2014 voor productontwerp. De Fujitsu ScanSnap SV600 en iX500 wonnen het van diverse sterke concurrenten. De jury bestaat uit veertig bekende designspecialisten van over de hele wereld. Zij testten en evalueerden 4.815 producten van 1.816 producenten en designers uit 53 landen.

De ScanSnapSV600 biedt een nieuwedimensie in scannen. Het is de eerste Fujitsu ScanSnap die in staat is geheel contactloosvan bovenaf een scan te maken. De ScanSnap-serie staat bekend om haar eenvoudige, intuïtieve bediening via één knop. De SV600-scanner brengt dit naar een nog hoger niveau. De ScanSnap SV600 is ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt, hierdoor ishet digitaliseren van documenten zeer eenvoudig en gaat razendsnel.

Fujitsu ScanSnap SV600

De ScanSnap iX500 legt documenten snel en hoogwaardig vastmet één druk op de knop. Zo zijn organisaties en zelfstandigen beter in staat papierwerk te beheren. De draadloze opties van de scanner maken hem nog gebruiksvriendelijker; documenten zijn hiermee direct naar de pc, Mac en mobiele apparaten te sturen.

Fujitsu ScanSnap iX500

“De toonaangevende ScanSnap-documentscannerserie is gebaseerd op het concept van ‘one-touch’-gebruiksgemak. Er zijn inmiddels al bijna 3 miljoen ScanSnap-scanners verkocht. Dit toont aan dat onze klantgerichte aanpak werkt”, zegt Mike Nelson, algemeen directeur sales en marketing bij PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “We zijn dan ook zeer vereerd met deze internationale erkenning voor het design van onze productlijn.”

De Red Dot Award

De Red Dot-productdesigncompetitie bestaat sinds 1954. Deze prijs is een internationaal erkend bewijs van kwaliteit. De jury bestaat uit bekende specialisten vanuit de hele wereld. Zij hebben veel ervaring en garanderen zo het hoge kwaliteitsniveau van de competitie. De beoordeling gebeurt op basis van strikte criteria op het gebied van innovatie, functionaliteiten, kwaliteit en duurzaamheid.

 

Rate this post

Print Friendly