Amsterdam, 25 maart 2014 – ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, zal – tijdens de Office 365 Connect-conferentie in Haarlem (01-02 april 2014) – de nieuwste toevoeging aan de lange lijst van integraties met toonaangevende documentsystemen demonstreren; de CoSign Connector voor SharePoint Online.

CoSign Central en CoSign Cloud klanten die gebruik maken van Office 365 zijn door deze uitbreiding in staat om met alle functies uitgeruste digitale handtekeningen toe te voegen aan hun documenten; vanaf elke computer of mobiel apparaat, net zoals ze nu doen met hun SharePoint-systeem op de eigen locatie.

Gebruikers van de CoSign Connector kunnen documenten weergeven vóór ze te ondertekenen en rechtstreeks via de SharePoint Online gebruikersinterface Word-, Excel- en PDF-documenten digitaal ondertekenen. De integriteit van de handtekening en de identiteit van de ondertekenaar is controleerbaar. Ook kunnen CoSign gebruikers hun profiel beheren (het maken van grafische handtekeningen, instellen van standaard ondertekeningredenen, enz.).

“Als enige oplossing voor digitale handtekeningen die naadloos is geïntegreerd met SharePoint, zijn we blij met de presentatie van de nieuwste uitbreiding voor onze SharePoint Connector-familie. Kenmerkend voor deze product release is dat onze CoSign Central en CoSign Cloud klanten nu in staat zijn om documenten digitaal te ondertekenen via zowel hun lokale SharePoint-systeem als hun SharePoint Online-account”, zegt John Lageman, VP Alliances Europe en Benelux Director.

 

De nieuwe CoSign Connector voor SharePoint Online wordt gedemonstreerd tijdens European Office 365 connect op 1 en 2 april in Haarlem.

 

Rate this post

Print Friendly