Ralf Gerbershagen wordt met ingang van 1 april 2014 de nieuwe Chief Executive Officer van Kodak Alaris Holdings Limited. Met de benoeming van Gerbershagen is de nieuwe structuur van het bedrijf compleet.

Kodak Alaris, dat opgericht is op 3 september 2013 toen Kodak Pension Plan de Kodak Document Imaging en Personalized Imaging-bedrijven van Eastman Kodak Company overnam, heeft Gerbershagen aangetrokken om de verdere ontwikkeling van Kodak Alaris wereldwijd in goede banen te leiden. Hij heeft ruime ervaring binnen zowel gevestigde, als opkomende bedrijven.

Ralf Gerbershagen studeerde Algemene Elektronica- en Computerwetenschappen aan de Universiteit van Bingen. Daarna begon Gerbershagen bij Siemens, waar hij verantwoordelijk was voor de Passive Components in Europa, Latijns-Amerika en Azië. Vervolgens heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij Motorola Mobility, waaronder Managing Director Motorola Germany GmbH en Vice President & General Manager Motorola Mobility Europe. Bovendien was hij verantwoordelijk voor verschillende productportfolio’s, zoals netwerkinfrastructuurapparatuur, smartphones en accessoires. Momenteel is Gerbershagen actief als lid van de raad van bestuur van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Duitsland, als bestuurslid van BITKOM, de IT- en telecombrancheorganisatie en als adviesraadslid van de CeBit, ’s werelds grootste IT-beurs.

 

Ralf Gerberhagen zal werken vanuit Hemel Hempstead, Verenigd Koninkrijk.

 

Rate this post

Print Friendly