‘s-Hertogenbosch , 24 maart 2014 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, vergroot vandaag haar succesvolle imageRUNNER ADVANCE-portfolio met drie compacte full colour A4 MFP’s (multifunctionele systemen). Voor het eerst brengen de nieuwe imagRUNNER ADVANCE C250i, C350i en C351iF als compact A4-kleurensysteem Canon’s bekroonde technologie voor documentefficiency en kostenbewaking binnen bereik van kleine werkgroepen.

Francis Thornhill, European & UK Product Marketing Manager bij Canon Europe: “Het succes van ons imageRUNNER ADVANCE-assortiment is indrukwekkend. Sinds de introductie in 2009 hebben we in Europa, het Midden-Oosten en Afrika meer dan 400.000 systemen verkocht en de feedback van onze klanten was zeer positief. De uitbreiding met deze nieuwe, compacte modellen stelt Canon in staat met een compleet en consistent assortiment van zwart-wit, kleuren-, A4- en A3-systemen de meest geschikte oplossing te bieden voor het scannen en printen van documenten. Dit geldt voor elke kantooromgeving – van kleine werkgroepen tot drukke afdelingen.”

Intelligente documentverwerking

De nieuwe A4-kleurensystemen bieden een gebruikersbeleving die consistent is binnen het gehele imageRUNNER ADVANCE-assortiment. Dit houdt in dat klanten profiteren van hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde geavanceerde, efficiënte wijze van documentverwerking die ze al kennen van hun A3-kleurensystemen.

Dankzij de imageRUNNER ADVANCE MEAP en MEAP Web platformen en Canon’s bekroonde software-assortiment, zorgen de nieuwe systemen bij zowel scannen als printen voor snelle, krachtige en efficiënt te beheren workflows. Dankzij ondersteuning voor mobiel werken, zoals printen vanaf mobiele apparaten of scannen naar cloud services, zijn organisaties met deze investering klaar voor de toekomst en worden klanten geholpen productief te blijven bij het werken met digitale en papieren documenten.

De imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i en C351iF produceren kleurenprints van hoge kwaliteit met snelheden tot 35 ppm en beschikken over een papiercapaciteit van maximaal 2.300 vel. De bekende en volledig aan te passen gebruikersinterface van de imageRUNNER ADVANCE zorgt samen met een gebruiksvriendelijk 7” touchscreen voor een probleemloze bediening door de eindgebruiker.

Verbeterde kostenbewaking & beveiliging

De nieuwe systemen bieden schaalbare mogelijkheden voor beveiliging en kostenbewaking die aansluiten bij de wensen van elke organisatie: van standaard functies als intelligente gebruikersauthenticatie en controle op functieniveau tot geavanceerde opties als DLP (Data Loss Prevention). Canon’s unieke ULM (Universal Login Manager) biedt kleinere organisaties rapportage en toegangsbewaking op enterprise-level zonder dat daarvoor een server nodig is. ULM geeft volledig inzicht in het gebruik en de kosten per medewerker met daarnaast de mogelijkheid om op gebruikersniveau beperkingen toe te passen voor een verbeterde beveiliging en kostenbewaking. In veeleisende omgevingen zijn via Canon’s uniFLOW-platform volledig gecentraliseerd printbeheer en kostenbewaking mogelijk. Dit platform biedt geavanceerde functies als DLP en een op rules gebaseerde routering.

Efficiënt management & Integratie

De uniforme, probleemloze bediening binnen het gehele imageRUNNER ADVANCE-assortiment vereenvoudigt het beheren, configureren en bedienen van de systemen. In combinatie met de upgrademogelijkheden voor de MFP’s en storingsdiagnose op afstand, kunnen organisaties stilstand tijden reduceren en de productiviteit verbeteren. Serviceactiviteiten op afstand voor tonerbeheer en het bestellen van consumables, verlichten de back-officewerkzaamheden bij klanten. De ingebouwde ondersteuning van industriestandaards, zoals originele Adobe PostScript-versies, waarborgt daarnaast een naadloze integratie binnen aanwezige IT-omgevingen.

Toonaangevende milieuprestaties

Evenals als het bekroonde A3 imageRUNNER ADVANCE-assortiment, verbruiken ook de nieuwe modellen in de sluimer modus minder dan één Watt aan energie en zijn ze gecertificeerd volgens Energy Star. Daarmee hebben deze modellen een aantal van de laagste TEC-waarden in de markt voor kantoorapparatuur.

De imageRUNNER ADVANCE C250i, C350i en C351iF zijn in juni 2014 leverbaar.

imageRUNNER ADVANCE C250/C350-serie – belangrijkste kenmerken:

• Efficiënte A4-kleurenprinters met 25 / 35 ppm (C250i / C350i en C351iF)

• Ruimtebesparend ontwerp

• Instelbaar en kantelbaar 7” kleuren SVGA-touchscreen

• Papiercapaciteit maximaal 2.300 vel

• Krachtige functies voor scannen, kostenbewaking en integratie

• Geavanceerde beveiligingsopties

• Toonaangevend zuinig met energie

 

Rate this post

Print Friendly