Alphen aan den Rijn, 18 maart 2014 – “We zijn buitengewoon trots dat we voor de derde keer deze exclusieve Award in ontvangst mogen nemen.” Technisch Directeur van Docspro, Rogier Schippers toonde zich verheugd toen hij afgelopen week tijdens de Kofax Transform Conferentie in San Diego de “Kofax EMEA Partner of the Year” award overhandigd kreeg van Reynolds Bish, CEO van Kofax.

“Docspro heeft verreweg het grootste omzetvolume in de EMEA regio (Europe, Middle East & Africa) gerealiseerd en heeft daarmee een topprestatie geleverd,” aldus Bish. Met de toekenning van deze onderscheiding geeft Kofax blijk van haar waardering voor het inmiddels 16 jarige partnership waarin Docspro zich heeft bewezen als een ICT specialist met hoogwaardige kennis en expertise. “De kracht van Docspro is de niet aflatende drive om voor de klant de meest geschikte oplossing te vinden, afgestemd op de specifieke en unieke behoeften van de klant.”

“Dat we deze onderscheiding nu al voor de derde keer mogen ontvangen zien wij als een enorm compliment. Dit succes is uiteraard mede te danken aan de jarenlange samenwerking met Kofax en het uitstekende en uitgebreide Kofax software portfolio dat continue wordt afgestemd op de behoeften van onze klanten en marktontwikkelingen op het gebied van Document Management,” vervolgt Schippers. “Juist dankzij deze nauwe samenwerking zijn we in staat om onze klanten te voorzien van data capture oplossingen, waarmee zij aanzienlijke besparingen in kosten en tijd kunnen realiseren.”

Onlangs kreeg Docspro ook al de exclusieve Kofax ‘Diamond Partner’ status toegekend van Kofax.

V.l.n.r.: Rogier Schippers, Reynolds Bish en Patrick van Vulpen

 

Rate this post

Print Friendly