AddComm in Amersfoort heeft de couverteercapaciteit uitgebreid. Opnieuw is er een Böwe Systec Turbo couverteersysteem geïnstalleerd. ‘Dat was nodig’, zegt Leonie van der Veen, manager operations. ‘Door de komst van de Océ ColorStream 3200 inkjetprinters van Canon printen we in toenemende mate documenten in full color van rol naar rol. Dat vraagt ook een grotere verwerkingscapaciteit. Daarom hebben wij onze derde Böwe Turbo aangeschaft. Daarmee weten we wat we in huis gehaald hebben.

De Turbo’s laten ons nooit in de steek, is onze ervaring. De systemen zijn voorzien van camera’s en kunnen 2D barcodes lezen, waardoor iedere envelop gegarandeerd de juiste inhoud krijgt. Dat is belangrijk, zeker bij transactiemail. Ook de flexibiliteit in combinatie met snelheid van de systemen heeft de doorslag voor onze keuze gegeven. We krijgen aan het begin van de dag data voor documenten aangeleverd, die dezelfde dag op tijd geprint en gecouverteerd op de post moeten. Dat lukt met onze nieuwe aanwinst allemaal prima’.

Over Böwe Systec

Böwe Systec GmbH is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van hoogvolume couverteersystemen en Mailroom Solutions. Het hoofdkantoor van Böwe Systec, R&D en productie zijn gevestigd in Augsburg (Duitsland). Voor de verkoop en service heeft Böwe Systec wereldwijd 20 eigen vestigingen en wordt door agenten vertegenwoordigd in meer dan 70 landen. De kernactiviteiten van Böwe Systec richten zich op het hoogvolume verwerken van documenten, post & plastic cards en het ontwikkelen van software oplossingen voor deze activiteiten.

Böwe Systec behoort tot de Duitse Possehl Group, een financieel zeer sterke groep van meer dan 140 bedrijven, waarvan het merendeel gevestigd is in Duitsland. De Possehl Group valt onder de charitatieve Possehl stichting en bestaat uit 9 divisies. Het rendement wordt jaarlijks voor een groot deel aan diverse goede doelen besteed.

 

Rate this post

Print Friendly