Office Products Awards (EOPA) voor Technology Product of the Year. Rob Idink, Country Manager Printing & Personal Systems van HP nam de award persoonlijk in ontvangst. Het is voor de dertiende keer dat de prijzen werden uitgereikt.

“We zien het als een enorme erkenning dat we deze vakprijs op kantoorgebied hebben gewonnen en uitgerekend voor dit product”, zegt Rob Idink. “Onze OfficeJet Pro X is nu een jaar op de markt en klanten zijn zeer enthousiast over de kwaliteit en de snelheid van deze inkjet printer. Bij kleinere bedrijven en werkgroepen tot 15 medewerkers zien we steeds meer dat klanten kiezen voor de OfficeJet Pro X-serie. Deze printerserie is een perfect voorbeeld van HP’s innovatie in het printing segment.”

Lagere printkosten

HP’s Officejet Pro X-serie desktop printers en multifunctionele printers (MFP’s) printen tot twee keer sneller waarbij, in vergelijking met kleurenlaserprinters van dezelfde klasse, de printkosten gehalveerd worden. Daarnaast is het stroomverbruik van OfficeJet Pro X printers substantieel lager dan kleurenlaserprinters. De HP OfficeJet Pro X wordt aangedreven door HP PageWide Technology, waarmee kleine en middelgrote bedrijven documenten van hoge kwaliteit kunnen printen met een snelheid tot wel 70 pagina’s per minuut.

 

 

 

Rate this post

Print Friendly