HILVERSUM – 6 maart 2014 – Met de introductie van de Xillio Classifier en de Xillio Deduplicator heeft Xillio, specialist in het optimaliseren van (het gebruik van) content, een nieuwe generatie tools in de markt gezet voor maximale realisatie en behoud van datakwaliteit.

Kwaliteit van data in een onderneming is cruciaal voor het succes van die onderneming, ziet Rikkert Engels, directeur Xillio. ‘Dat geldt altijd al, maar bij een groeiend aantal bedrijven dat een overstap wil maken naar platforms die (meer) geschikt zijn voor samenwerken en plaats- en tijdonafhankelijk werken, zien we dat de (handhaving van de) kwaliteit van de corporate data nog steeds een ondergeschoven kindje is. Er zijn legio bedrijven die naar SharePoint 2013 willen overgaan. En dat ook doen, maar vergeten – of gewoon nalaten – om eerst hun data op orde te brengen. De functionaliteit van Sharepoint 2013 is echter hoofdzakelijk gebaseerd op het gebruik van consistent en consequent toegekende metadata voor de ontsluiting en het gebruik van de content. Als die metadata niet goed zijn, haal je nooit uit Sharepoint wat je er uit zou kunnen halen. Daardoor haal je dus als onderneming je doelstellingen niet.’

Platform garandeert datakwaliteit

Xillio biedt diverse intelligente oplossingen, gebaseerd op optimalisatie van toegankelijkheid, transformatie, classificatie, migratie en synchronisatie van content. In uiteenlopende formaten, van en naar alle gangbare ECM-systemen. Het doel is betrouwbaarheid, juistheid, relevantie en actualiteit van content creëren en behouden en het kunnen delen van en samenwerken met die content. De nieuwste oplossingen zijn de Xillio Classifier en de Xillio Deduplicator.

De Xillio Classifier is software voor intelligente toepassing van geavanceerde analyse- en classificatie. Die analyseert en herleidt informatie, verrijkt en (her)classificeert deze en maakt doelstellingen als plaats- en tijdonafhankelijk werken haalbaar voor iedereen.

De Xillio Deduplicator is de softwaretool die wordt ingezet om content te identificeren en de dubbele records op een andere manier te classificeren of te verwijderen. Bij het onderhouden van corporate data is het van belang alleen die data mee te nemen die van waarde is en niet allerlei vervuiling te blijven onderhouden. Dat scheelt bij elke handeling rondom die data weer tijd en geld. Het onderhouden van die data wordt daarmee eenvoudiger, effectiever en goedkoper.

Voordelen

De belangrijkste voordelen van het gebruik van de Xillio Classifier en Xillio Deduplicator voor het managen van datakwaliteit zijn:

1. Productiviteitsverbetering van uw medewerkers oplopend tot wel 20%;

2. Zoektijden naar informatie worden verkort met 25%;

3. Sterk verbeterde mogelijkheden om samen te werken;

4. Maximale benutting van de beschikbare functionaliteit, meestal gebaseerd op metadata;

5. Opslag- en onderhoudskosten van informatie worden drastisch verminderd;

6. Beslissingen worden gebaseerd op juiste, betrouwbare en volledige informatie;

7. Alle informatie wordt uniform en consequent van de juiste metadata voorzien.

Beide producten zijn per direct beschikbaar.

 

Rate this post

Print Friendly