Den Bosch, 5 maart 2014 – Tijdens FESPA Digital 2014 – dat van 20 tot en met 23 mei 2014 in München op het programma staat – toont Canon Europe dat zij een allround partner is op het gebied van grootformaat printoplossingen en services. Bezoekers van de Canon-stand (hal B1, stand 310) kunnen kennismaken met een breed aanbod van grootformaatprinters, software en printmedia, ondersteund met hoogwaardige dienstverlening. Een assortiment dat de omvang en diversiteit van Canon in de zakelijke markt weerspiegelt.

Canon wil klanten inspireren hun omzet te vergroten door innovatief te zijn met nieuwe mogelijkheden in grootformaat prints. Daarom presenteert zij een aantal best practices en succesvolle toepassingen van klanten – zoals maatwerk bij het printen van behang en gelamineerde vloermaterialen – die mogelijk zijn dankzij grootformaat printtechnologie. Marco de Wert van Sanders Group (www.magnetservice.com), een bedrijf dat klant is van Canon Nederland, zet in een lezing in het Digital Conference Theatre – op donderdag 22 mei van 15:00 tot 15.30 uur – uiteen hoe deze technologie zijn onderneming heeft veranderd.

Inspirerende voorbeelden

Doordat de expertise en technologie van Océ volledig is geïntegreerd in Canon’s aanbod op het gebied van grootformaat printen, is Canon uitstekend gepositioneerd om aanbieders van print services te helpen hun dienstverlening uit te breiden en zich van andere partijen te onderscheiden. Canon biedt op haar stand inspirerende voorbeelden om bedrijven te helpen in kaart te brengen hoe zij meer omzet kunnen realiseren in de snelgroeiende markt voor grootformaat prints. Zo zien bezoekers hoe de expertise van Canon in imaging en de toonaangevende Océ-technologie een uitstekende combinatie vormt. Het aanbod met oplossingen dat wordt getoond, omvat rolgebaseerde inkjet- en UV flatbed-printers, workflow-oplossingen, digitale snijtafels en het Canon-assortiment printmaterialen. Een overzicht:

• De Océ Arizona 480GT, de meest veelzijdige UV flatbed-printer in de markt, met acht onafhankelijke inktkanalen en de mogelijkheid een decoratieve vernis- of witte inktlaag te printen op een groot aantal media, zoals glas, hout, gelamineerde vloermaterialen en overlays voor membraanschakelaars. De printer biedt hoogwaardige mogelijkheden voor Point-of-Sale bewegwijzering en andere speciale toepassingen.

• De Océ ColorWave 900 met indrukwekkende printsnelheden tot 1.000 vierkante meter per uur en een krachtige workflow-integratie. Voor een ongeëvenaarde productie van grootformaat kleurenprints

• De Océ ColorWave 650 Poster Printer met de Océ CrystalPoint imaging-technologie voor posters die direct droog zijn. Om op een groot aantal printmaterialen op kosteneffectieve wijze POS-prints van hoge kwaliteit te produceren

• De Océ ProCut digitale flatbed snijtafel – een geautomatiseerd snijsysteem voor het stroomlijnen van de workflow van grootformaat digitale printers – van voorbereiding tot afwerking met een uitzonderlijk hoge snijkwaliteit. Voor flexibiliteit en productiviteit bij alle toepassingen voor het vervaardigen van sign- en display-materialen

• De Canon imagePROGRAF iPF9400 met LUCIA EX inkt, Canon’s innovatieve 12-kleuren inktsysteem op pigmentbasis met beeldverwerkingstechnologie. Voor de beste resultaten in productieomgevingen en toepassingen voor fotoprints en kunst.

“De grootformaatmarkt blijft groeien door het stijgende aantal interessante toepassingen die digitale grootformaatprinters bieden. Door de combinatie van print- en afwerkingssystemen, RIP- en workflow-software, printmedia en services die we kunnen bieden, is Canon als allround expert uitstekend gepositioneerd om in te spelen op de behoeftes aan indoor en outdoor GFP-toepassingen en bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van winstgevende groei”, zegt Pierre-Olivier Esteban, Marketing Director Technical Document Systems en Display Graphic Systems van Canon Europe. “Wij willen klanten helpen hoogwaardige Print Service Providers te worden en zich hiervoor te laten inspireren bij de Canon-stand.”

 

Rate this post

Print Friendly