Sharp voegt een nieuwe netwerk A4-kleurenprinter toe aan haar document solutions-assortiment, de MX-C300P. Deze snelle printer is met zijn mobiele printopties en energiebesparende functies ideaal voor kleine kantoren of afdelingen en voor bedrijven aan huis.

Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing Document Solutions van Sharp Benelux bv: “Met de toevoeging van de MX-C300P aan ons document solutions-assortiment, bieden wij vanaf nu voor iedere zakelijke behoefte een geschikte Sharp-printer. We zijn blij met dit bijzondere mid-range model, dat wij standaard met draadloze LAN aanbieden.”

Mobiele printopties

De MX-C300P print met een snelheid van dertig pagina’s per minuut. Het model wordt standaard met draadloze LAN-connectie geleverd. Gebruikers kunnen daardoor vanaf ieder LAN-ondersteunend mobiel apparaat verbinding maken met de printer en hebben hiervoor geen toegang nodig tot het bedrijfsnetwerk. Met behulp van de gratis Sharpdesk Mobile-app (voor iOS en Android) kunnen zowel werknemers als bezoekers via een draadloos toegangspunt eenvoudig printopdrachten versturen vanaf hun smartphones en tablets.

Energie-efficiënt

De MX-C300P bevat diverse energie- en geldbesparende functies en is gecertificeerd met het Energy Star®-label. De printer wordt gekenmerkt door onder meer een laag stroomverbruik en een korte opwarmtijd (slechts 29 seconden) en beschikt daarnaast over een energiebesparende slaapstand. De hoog rendement dual component toner bespaart tijd en geld. Bovendien kan met de speciale Toner Save Mode de hoeveelheid gebruikte inkt voor afbeeldingen beperkt worden om de levensduur van de toner te maximaliseren. Om papier te besparen print het apparaat in standaard-modus dubbelzijdig.

Compact design en verbeterde gebruiksvriendelijkheid

De MX-C300P is een lichtgewicht printer, die weinig ruimte inneemt op het bureau. De printer wordt eventueel met vrijstaande kast geleverd; wat praktisch is bij gedeeld gebruik. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met een 5-regelig lcd-scherm. Dit scherm biedt toegang tot geavanceerde instellingen en waarschuwingsmeldingen, bijvoorbeeld wanneer de toner of het papier moet worden vervangen.

Specificaties:

De MX-C300P is snel en levert een hoge afdrukkwaliteit:

• Snelle uitvoer van 30 ppm in zowel kleur als zwart-wit

• Korte afdruktijd van 9,2 seconden in kleur en 5,5 seconden in zwart-wit

• Hoogwaardige kleurenprints worden afgedrukt in 600×600 dpi

• Levendige kleuren en scherpe tekst op een grote diversiteit aan media

• Standaard PCL en PostScript 3-emulatie.

De MX-C300P is vanaf nu beschikbaar via de erkende Sharp dealers. Voor meer informatie, zoals productspecificatie-sheets, kunt u terecht op www.sharp.nl.

 

Rate this post

Print Friendly