Alphen aan den Rijn, 5 maart 2014 – Tijdens de jaarlijkse Team OnBase partnerconferentie in Phoenix vorige maand werd Docspro door OnBase producent Hyland Software benoemd tot Platinum Partner. Docspro kreeg vorig jaar al de Diamond status toegekend als erkenning voor de hoge mate van ervaring en expertise als het gaat om de implementatie en uitrol van de OnBase Enterprise Content Management (ECM) oplossing.

2013 was een uitzonderlijk succesvol jaar voor OnBase in Nederland. In totaal konden door Docspro 15 nieuwe klanten worden genoteerd die er voor hebben gekozen om OnBase als toepassing voor document- en informatiemanagement in te zetten binnen hun organisatie. Daarmee is de naam van OnBase als vooraanstaande ECM vendor in de Nederlandse markt definitief gevestigd. Het indrukwekkende volume aan nieuwe gebruikers en gebruikerslicenties dat in 2013 door Docspro werd verkocht leverde de Alphense ICT specialist in document management toepassingen dit jaar dus voor de eerste maal de Platinum Partner status op. Dit is de hoogste partnerstatus in het wereldwijde partnerprogramma van de Amerikaanse producent van ECM oplossingen.

“Sinds wij in 2008 zijn gestart als OnBase reseller hebben wij tientallen bedrijven en instellingen kunnen helpen bij het maken van een significante efficiencyslag met de inzet ervan. Juist het gemak en de snelle configuratiemogelijkheden die deze software biedt, maakt dat organisaties binnen korte tijd de door hen gewenste oplossing in gebruik kunnen nemen. De implementatietijd en de tijd waarin de investering is terugverdiend is met OnBase aanzienlijk sneller dan bij vele andere ECM oplossingen,” aldus Rogier Schippers, Technisch Directeur Docspro.

“Met deze Platinum Partner onderscheiding laten wij blijken dat we Docspro beschouwen als één van onze meest succesvolle partners. Zij slagen erin om met enorme toewijding en zeer veel kennis van zaken de klant te voorzien van een oplossing waarmee deze in staat is om de document- en informatie intensieve bedrijfsprocessen vele malen efficiënter en accurater te laten verlopen.” aldus Bill Priemer, CEO van Hyland Software. “Onze Hyland Platinum partners worden gehouden aan de allerhoogste standaarden en Docspro heeft deze benchmarks ruimschoots behaald.” vervolgt Priemer. “Daarmee schaart Docspro zich in een select gezelschap. Binnen ons wereldwijde netwerk van ruim 300 OnBase partners voldeden in 2013 slechts 6 resellers aan de hoge eisen die wij aan de Platinum Partner status stellen.”

Rate this post

Print Friendly