Amsterdam, 26 februari 2014 – Konica Minolta is aanwezig op Ipex 2014, dat plaatsvindt van 24 tot en met 29 maart en presenteert hier haar diensten, oplossingen en nieuwe technologieën voor de productieprintmarkt. Ipex is ’s werelds grootste evenement voor print, publishing en media en vindt plaats in het ExCeL International Exhibition Centre in Londen. Konica Minolta heeft 1.200 vierkante meter standruimte (Stand N1 C130) op Ipex, waarmee het de grootse deelnemer aan het evenement is.

Tijdens de beurs zal Konica Minolta live demonstraties geven van software, diensten en producten. Daarnaast worden er diverse presentaties gegeven door klanten en Konica Minolta zelf. Bezoekers aan de stand van Konica Minolta worden op de hoogte gebracht van trends in de markt en wat ze kunnen doen om competitief te blijven door bedrijfsprocessen aan te passen. Deze nieuwe business development-aanpak van Konica Minolta wordt ook wel digital1234 genoemd. Centraal bij deze aanpak staat het verhogen van productiviteit en het aanbieden van nieuwe diensten om de winstgevendheid te vergroten.

“Ipex is de perfecte gelegenheid om ons dienstenaanbod op verschillende platformen te tonen, aangezien we tegenwoordig veel meer zijn dan alleen een printleverancier”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “We helpen klanten om hun omzet te optimaliseren door in lange termijn relaties te investeren.”

Hij vervolgt: “Digitaal printen brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee. Doordat we zelf software ontwikkelen en samenwerken met nauwkeurig geselecteerde partners hebben we een prominente positie verworven op het gebied van applicatieontwikkeling. Voorbeelden van deze applicaties zijn workflow-automatisering, web-to-print, variabele data-printing en cross media. Met deze tools spelen we in op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en beveiliging.”

 

Rate this post

Print Friendly