De hoeveelheid informatie waarmee uw organisatie te maken heeft zal de komende jaren blijven toenemen. Goede en snelle toegang tot deze informatie wordt daarmee steeds belangrijker. Wet- en regelgeving stellen bovendien strengere eisen aan de duurzaamheid van deze informatie en aan eDiscovery. Aan u de taak te zorgen dat informatie management positief blijft bijdragen aan de organisatiedoelstellingen.

Livnara Consulting helpt u met oplossingen voor:

 • Hoog-volume PDF(/A) conversie van gescande- en office-bestanden.
  Door de conversie van bijvoorbeeld bestaande TIFF bestanden maakt u informatie beter vindbaar. En met conversie naar de PDF/A standaard bent u er zeker van dat deze documenten ook na lange tijd nog bruikbaar zijn en voldoen aan wet- en regelgeving voor archivering.
 • Het verbeteren van het (her)gebruik van PDF documenten met een geoptimaliseerde zoekmachine.
  Als u besluit een documentarchief in PDF(/A) formaat aan te leggen is de volgende stap de ontsluiting van deze documenten. Niet alleen via “oude” metadata, maar ook via bijvoorbeeld woorden in de tekst, annotaties, bookmarks en thumbnails. Via de webinterface maakt u informatie gemakkelijk en snel toegankelijk voor uw medewerkers, klanten en andere geïnteresseerden.
 • Het verbeteren van uw projectresultaten met een softwarepakket voor Requirements en Use Case Management
  Verscheidene onderzoeken (AIIM State of the Industry, Standish Group CHAOS Report) hebben uitgewezen dat slecht afgestemde en gedocumenteerde gebruikersbehoeften en use cases een belangrijke oorzaak zijn voor het te laat, over budget en/of niet conform de specificaties opleveren van (ECM) projecten. Met CaseComplete brengt u de use cases en behoeften van gebruikers en belanghebbende goed, snel en eenvoudig in kaart. Bovendien is de vastgelegde informatie herbruikbaar in latere fasen van het project. Projectdoelstellingen worden beter realiseerbaar.
 • De promotie van add-ons voor Microsoft Sharepoint.
  Met add-ons kunt u sneller en met minder risico SharePoint toepassingen in gebruik nemen. In onze catalogus vindt u meer dan 150 producten met links naar hun leveranciers. www.addons4u.com biedt ontwikkelaars van add-ons bovendien een uitstekende mogelijkheid hun produkten te promoten. In de eerste drie maanden is de site meer dan 6.000 keer bezocht.

Livnara Consulting heeft meer dan 15 jaar hands-on ervaring met de advisering, implementatie en marketing van Enterprise Content Management oplossingen.

Rate this post

Print Friendly