Sharp Europe heeft een Buyers Laboratory LLC award, een BLI Pick, ontvangen voor haar high-end A3-kleurenprinter de MX-6240N. BLI is de grootste onafhankelijke beoordelaar van document imaging producten en oplossingen ter wereld en bekroonde Sharp’s MFP vanwege zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit.

Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing Document Solutions van Sharp Electronics Benelux bv, over de ontvangst van de BLI Pick: “We zijn trots om opnieuw door BLI te worden erkend; het getuigt van de betrouwbaarheid en prestaties die de MX-6240N biedt aan onze klanten. De Pick onderschrijft Sharp’s positie in de markt voor productiemachines en de hoge kwaliteit die wij leveren.”

BLI’s Assistent Managing Editor Lynn Nannariello licht de award-toekenning toe: “Een ander kenmerk dat bijdroeg aan de toekenning van deze prestigieuze prijs aan de MX-6240N is de krachtige scanfunctionaliteit van het apparaat. Naast de hoger dan gemiddelde scansnelheid in duplex-modus en een kleurenscan-bestandsgrootte die kleiner is dan gemiddeld, verzorgt het apparaat een real-time scan-preview die verschillende gebruiksvriendelijke opties biedt. Hiermee kunnen gebruikers namelijk pagina’s bekijken, draaien, verplaatsen en verwijderen en inzoomen met enkel een vingertop op het scherm.”

MX-6240N

De MX-6240N kan afdrukken en kopiëren met snelheden tot 62 pagina’s per minuut. Bovendien kan het apparaat met verschillende materialen of input volledig afgewerkte documenten produceren. De gebruiker heeft geen specialistische technische kennis nodig om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.

De MX-6240N is intuïtief, gebruiksvriendelijk en geschikt voor diverse printopdrachten. Een van de belangrijkste kenmerken is een groot 10,1-inch kleuren-touchscreen dat bediend kan worden met ‘multi-touch’-technologie, zoals vaak toegepast wordt bij smartphones en tablet-pc’s. De MFP beschikt daarnaast over een papiercapaciteit van 8.500 vel en kan uiteenlopen materialen verwerken, waaronder SRA3, 300gsm, glossy media en media met reliëf. Het apparaat levert output van consistente kleur en kwaliteit en biedt uitgebreide media- en afwerkingsopties waaronder nieten, perforeren, vouwen, invoegen, krulcorrectie en trimopties.

Rate this post

Print Friendly