Interfood heeft als handelsbedrijf ruim 40 jaar ervaring binnen de mondiale zuivelmarkt. Het bedrijf zit al jaren in de top 3 en handelt wereldwijd in melkpoeders, boter, kaas, vloeibare melk en overige zuivelingrediënten. Het onderscheidend vermogen van Interfood ligt in de service die zij haar klanten en toeleveranciers biedt op het gebied van logistieke en financiële oplossingen, productontwikkeling en kwaliteitszorg. Daarbij staan haar 170 medewerkers 24/7 klaar om telkens weer een extra stap voor haar wereldwijde relaties te zetten.

27.000 inkomende facturen in MS Dynamics verwerken

Interfood verwerkt ongeveer 27.000 inkomende facturen per jaar in MS Dynamics. In totaal zijn ongeveer 60 medewerkers binnen de gehele organisatie betrokken bij het vastleggen, boeken, goedkeuren en verder verwerken van de facturenstroom.

Efficiency verbetering in factuurverwerking

Louis Hinssen, Finance Manager van Interfood vertelt: “De grote hoeveelheid facturen, enorme papierwinkel en toename van digitale inkomende facturen waren voor Interfood de aanleiding om een factuurverwerkings-programma aan te schaffen. Door het proces te digitaliseren realiseren wij kostenbesparing in arbeidsuren en ook printers en papier. Het is toch zonde van al die bomen die we gebruiken om alleen al de digitale facturen uit te printen om ze vervolgens weer handmatig in het systeem te verwerken.”

Bewezen interface voor factuurverwerking met zowel AX als NAV

Wij werken nu nog met een oudere versie van AX en zullen over enige tijd wereldwijd overgaan naar NAV. ISProjects heeft met beide pakketten een bewezen interface en een aanzienlijk aantal klanten die graag als referent op willen treden. Dit gaf ons vertrouwen in deze oplossing voor digitale factuurverwerking“, gaat Hinssen verder.

Professionele organisatie geeft vertrouwen

Samen met de ICT/Projectmanager van Interfood heb ik een seminar van ISProjects bezocht. Zowel de demonstratie van ISProjects als de presentatie van het Hoofd Financiële Administratie van de klant Broekhof Verpakking gaven een professionele indruk. Ook daarna bleek de gehele organisatie van ISProjects zeer professioneel; snelle en correcte opvolging, eerlijk en direct antwoord op vragen en een duidelijk contract met daarin wat wij mogen verwachten en wat nog ontwikkeld moet worden in verband met het maatwerk. Inmiddels is het project opgestart en blijkt de opvolging nog steeds professioneel en goed. Binnenkort starten wij met testen, weer een volgende stap in het project!” besluit Hinssen.

Meer informatie

Meer informatie over Interfood

Meer informatie over ISP-Invoice voor MS Dynamics AX

Rate this post

Print Friendly