Amsterdam, 19 februari 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, toont CoSign en de CoSign Connector voor OpenText Content Server tijdens de OpenText Innovation Tour 2014 die wordt gehouden op 20 maart 2014 in het Evoluon te Eindhoven.

De CoSign digitale handtekening oplossing helpt OpenText klanten eindelijk de volledige voordelen van hun investeringen in automatisering te benutten door de digitale handtekening mogelijkheden direct in hun bedrijfsprocessen en workflows te integreren. Het stelt hen in staat om trage en dure papiergebaseerde processen om te zetten in snelle en efficiënte papierloze processen.

Met behulp van CoSign zijn documenten eenvoudig, snel en rechtsgeldig te ondertekenen. Op deze wijze worden documenten beter beschermd dan met de vertrouwde ‘natte’ handtekening. De ondertekende documenten worden binnen de organisatie direct met OpenText producten en toepassingen beheerd.

Beveiliging van documenten en documentstromen is volgens John Lageman, Regional Director ARX Benelux, van groot belang. “Belangrijk onderdeel is de digitale handtekening. Door middel van deze geavanceerde technologie is het mogelijk een document te verzegelen, rechtsgeldig te ondertekenen en door te zetten in het proces. CoSign heeft daarvoor een breed scala connectoren. Voor OpenText werd door onze partner Fastman de CoSign Connector voor OpenText Content Server ontwikkeld.”

CoSign stelt gebruikers in staat om documenten direct digitaal te ondertekenen via de Content Server webinterface, handtekeningen te integreren binnen hun bestaande workflows of te gebruiken met modules zoals verzendlijsten en contractenbeheer. Kosten voor implementatie, training en support worden geminimaliseerd door het gebruik van intuïtieve en vertrouwde interfaces.

Het rechtstreeks vanuit de OpenText Content Server webinterface digitaal ondertekenen van documenten met CoSign betekent dat organisaties in staat zijn papierloos te werken zonder eventuele wijzigingen in bestaande processen en workflows. Doorlooptijden verkorten en elke ontvanger van de digitaal ondertekende documenten kan de handtekening op identiteit, intentie en integriteit van de inhoud eenvoudig controleren. Documenten ondertekend met CoSign voldoen aan de strengste nationale, internationale en industriële regelgeving voor digitale handtekeningen toepassingen.

 

Rate this post

Print Friendly