Je kan vandaag natuurlijk bloemen meenemen voor valentijn. Je zou deze vrijdagmiddag 14 februari ook kunnen gebruiken om een uniek cadeau te maken voor je geliefde. In deze aflevering van Meer met papier laat Walter Kort stap voor stap zien hoe je met een bedrukt vel A4 papier een portemonnee kan maken.

Ontwerp een mooie Valentijns Portemonnee met de computer en print hem uit en volg de instructies van Walter.

Er is naast losse munten en papiergeld ook ruimte voor creditcards of een giftcard. Zo kun je je geliefde op unieke manier verrassen.

Makkelijk starten

Walter Kort heeft op zijn website een handig sjabloon geplaatst om heel snel deze super platte portemonnee van één vel A4 te maken. Na het oefenen kun je een eigen ontwerp maken.

Instructies

Andere afdrukmaterialen gebruiken

Heb je trouwens ook al nagedacht over het printen op een ander soort papier dan het standaard witte 80 grams? Via social media werden ook al praatjes gemaakt over het super sterke en onscheurbare tyvek waar je ook heel goed op kunt printen.

Delen

Laat in een reactie op twitter #meermetpapier weten wat jij van plan bent. Natuurlijk kun je er ook over praten met Walter, via social media. Verder is het ook een prachtig item om te delen, dus verspreid dit artikel via Twitter, Facebook, Linkedin of Google+.

 

Rate this post

Print Friendly