Veenman, specialist in informatie- en documentmanagement, lanceert het Flexline keurmerk op een speciaal daarvoor gecreëerde website. Met het Flexline keurmerk biedt Veenman een collectie gebruikte, goed gecontroleerde en gereviseerde multifunctionele afdruksystemen en printers aan. Alleen systemen van Xerox en HP die na een zorgvuldig selectieproces zijn goedgekeurd, zijn verkrijgbaar via de webshop op de website.

‘We merken in de markt op dit moment dat er minder snel hoge investeringen worden gedaan in nieuwe hardware, maar er wel een stijgende behoefte is te kunnen blijven vertrouwen op kwalitatieve afdruksystemen. Daarom hebben we Flexline in het leven geroepen. Klanten zijn blij dat we hiermee snel in hun behoeften kunnen voorzien. De leasecontracten hebben een veel kortere looptijd en het levert hen ook financieel voordeel op zonder concessies te doen aan onze gebruikelijke dienstverlening’, zegt Dirk Olivier, Algemeen Directeur Veenman.

Systemen met het Flexline-keurmerk zijn geselecteerd op basis van strenge eisen en criteria. Veenman’s Service Engineers controleren alle systemen nauwkeurig op leeftijd, aantal afdrukken en servicehistorie. Daarnaast worden de functionaliteiten van de machines aan strenge tests onderworpen. Systemen die de eerste basistesten doorstaan, komen in aanmerking voor een grondige revisie. Tijdens dit proces worden de machines technisch gecontroleerd en worden zo nodig componenten vervangen. Pas daarna wordt het Flexline keurmerk toegekend.

Voordelen

Een voordeel van Flexline is dat de systemen direct en snel beschikbaar zijn en worden geleverd, tegen een aantrekkelijke prijs. Daarbij biedt een garantieperiode van 12 tot 36 maanden voldoende zekerheid voor de continuïteit van workflow- en bedrijfsprocessen.

Door Flexline-producten te gebruiken, zorgen organisaties ervoor dat het milieu minder wordt belast. Gebruikte afdruksystemen komen hierdoor immers in aanmerking voor hergebruik. Dit past in het MVO-beleid van Veenman, waarin veel aandacht is voor het verminderen van de milieubelasting. Het bieden van gereviseerde afdrukapparatuur levert hier een positieve bijdrage aan.

Flexibel

De Flexline systemen kunnen gekocht of geleased worden. Door laagdrempelige leaseverplichtingen profiteren gebruikers van een aantrekkelijk leasebedrag. Daarbij hebben organisaties met een korte contractperiode de flexibiliteit om aanpassingen te doen op basis van het daadwerkelijk verbruik en aantal afdrukken. Ook onderhoudt de servicedienst van Veenman de apparatuur gedurende de gehele looptijd van het contract. In het geval van koop, kan ook een onderhoudscontract worden afgesloten.

Zie voor meer informatie: www.flexline.eu.

 

Rate this post

Print Friendly