Better Buys for Business bekroont voor het tweede achtereenvolgende jaar de Toshiba e-STUDIO5055c serie met de “Innovative Product” award in het kleurensegment. Ook de e-STUIO477s en e-STUDIO527s vallen in de prijzen met de “Editor’s Choice” award in de categorie zwart-wit multifunctionals.

Better Buys for Business is één van de meest gerenommeerde onafhankelijke onderzoeksbureaus van Amerika. Met meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek en analyse van apparatuur heeft het team van Better Buys for Business zeer veel kennis van de markt. Zij kennen de “Innovatie Product” award en “Editor’s Choice” award toe aan systemen die de beste zijn in hun klasse.

Uitzonderlijke prestaties

De e-STUDIO5055c serie ontvangt de ”Innovative Product” award op basis van de hoge beveiligingsnorm, de uitzonderlijke prestaties en de ecologische toepassingen. De e-STUDIO5055c serie heeft tevens de kleinste voetprint in haar klasse, wat bedrijven van klein tot groot in staat stelt zakelijke kleurendocumenten tot 50 pagina’s per minuut te produceren.

Better Buys for Business selecteerde de e-STUDIO527s serie voor de “Editor’s Choice” award vanwege het compacte en robuuste ontwerp, de hoge beveiligingsnorm en de ecologische toepassingen.

Toshiba begrijpt eindgebruikers

“Wij zien Toshiba als een producent van multifunctionele producten die begrijpt wat eindgebruikers zoeken voor hun printerpark, of het nu gaat om groot zakelijke klanten of MKB klanten”, zegt Melissa Pardo-Bunte, editor bij Better Buys for Business.

Veilig en energiezuinig

De e-STUDIO5055c en e-STUDIO527s serie worden getypeerd door minimale energieconsumptie, dankzij de toegepaste LED-technologie, de lage temperatuur van fusing en een super slaapmodus. Naast de unieke Toshiba harddisk met Wipe-technologie bieden beide series een reeks van toepassingen om klanten te voorzien van het hoogste niveau van dataprotectie. Probeert iemand de harde schijf uit het systeem te halen en in een ander systeem te gebruiken, dan worden alle data automatisch van de harde schijf verwijderd.

Trots

“Om de award voor “Innovative Product” twee jaar achter elkaar toegekend te krijgen, is een groot compliment aan ons uitzonderlijke R&D team”, zegt Manon Kleijwegt, Sr. Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “En het is fantastisch dat de e-STUDIO477s/527s zo goed ontvangen zijn bij onze eindgebruikers. Onze huidige productlijn is gebaseerd op de derde generatie e-BRIDGE architectuur. De Toshiba technologie weet steeds weer een nieuwe standaard neer te zetten. Het is erg mooi dat dit wordt bevestigd door de awards die wij jaarlijks krijgen toegekend van Better Buys for Business, BERTL en BLI.“

 

Rate this post

Print Friendly