Greetz, de Nederlandse marktleider in online, echte wenskaarten, heeft als onderdeel van haar groeistrategie een volgende stap gezet in het leveren van unieke producten van zeer hoge kwaliteit. Met behulp van het Business Development Programma van Xerox werkt Greetz eraan continu voorop te lopen in de markt met innovatieve, bijzondere producten. Om deze stap naar hoogwaardige kwaliteit en premium producten te kunnen maken, verving Greetz haar twee iGen4 productieprinters door twee nieuwe iGen150 digitale persen, die naast extra kwaliteit ook zorgen voor extra capaciteit en geautomatiseerde workflow tijdens piekmomenten als Valentijnsdag en Moederdag.

Innovatie staat bij Greetz voorop, met als doel klanten te helpen anderen echt te verrassen. Zo is voor de komende Valentijnsdag bijvoorbeeld, in samenwerking met chocoladefabrikant Storck, een concept ontwikkeld waarmee je een doosje Merci-chocolade naar je geliefde kunt sturen die volledig gepersonaliseerd is met eigen tekst en foto. Ook lanceerde Greetz recent een toepassing voor het inlijsten van foto’s.

Giulio Gaioni, COO bij Greetz: “Wij helpen onze klanten om heel eenvoudig echt attent te kunnen zijn en onze ambities daarin zijn grenzeloos. Met het Business Development Programma van Xerox krijgen we direct toegang tot unieke kennis en een wereldwijd netwerk van grafische hoogvliegers. Ook een specifiek quality control trainingsprogramma maakt onderdeel uit van de samenwerking. Xerox helpt ons heel concreet met het verkennen van nieuwe markten, tools en toepassingen, waardoor we elke keer weer het verschil weten te maken in de markt.”

“Wat onze klanten ook willen bereiken, we helpen ze zich te concentreren op wat echt belangrijk is: het verrassen van klanten en het realiseren van groei in hun portfolio’s en dienstverlening”, legt Dharminder Biharie, Business Development Manager Graphic Communications bij Xerox Nederland uit. “Met de nieuwe iGen150 persen haalt Greetz extra onderscheidend vermogen in huis als het gaat om de kwaliteit van de output. De nieuwe iGen150 beschikt onder andere over de Object Oriented Half Toning-functionaliteit die ervoor zorgt dat afbeeldingen en tekst glad of scherp worden weergegeven. Deze technologie is belangrijk bij de productie van kwaliteit-kritische fotoproducten, fine art en de (premium) wenskaarten van Greetz.”

 

Rate this post

Print Friendly