Breukelen, 10 februari 2014 – Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off heeft Xerox de Business Partner of the Year Award uitgereikt aan XA Document Solutions.

Wilco van Bezooijen, Xerox directeur European Channel Group: “XA Document Solutions is een loyale business partner die ruim aan de criteria voldeed. Het team van Martijn Jansen is enorm gedreven en zij waren met name succesvol in het behalen van nieuwe klanten (met als resultaat 50% van de totale omzet). Door het combineren van Xerox-technologie en -diensten met hun eigen vorm van dienstverlening helpen zij hun klanten het werk makkelijker te maken.”

Martijn Jansen, algemeen directeur van XA Document Solutions: “Deze award vormt een tastbaar bewijs van onze toewijding aan het meest innovatieve merk in onze branche: Xerox. Nieuwe producten en samenwerkingen die XA gedurende het afgelopen jaar heeft uitgerold, zoals de intelligente documentverwerking van XA-Ware en Aangetekend Mailen, hebben hun vruchten afgeworpen. Ik dank het hele XA team voor hun grootse inzet. Dit is alweer een award om trots op te zijn!”

Xtandit werd dit jaar MPS Partner of the Year. Zij waren het meest succesvol in het positioneren en implementeren van managed print services bij hun klanten. Met name niet-Xerox apparatuur wordt nu door Xtandit beheerd. Vorig jaar ontving Xtandit ook al internationale erkenning voor prestaties op het vlak van managed print services.

Xtandit_Xerox

CDS Haaglanden werd de Multi-brand Partner of the Year. Center voor Document Solutions (CDS) is een echte ondernemer, met flinke groei in tijden van tegenwind.


CDS Haaglanden_Xerox

 

Foto 1. v.l.r.n. Patrick Murris (Xerox), Martijn Jansen (XA Document Solutions), Wilco van Bezooijen (Xerox) en Marco Temperilli (XA Document Solutions).

Foto 2. v.l.n.r. Patrick Murris (Xerox), Bob Bron (Xtandit) en Wilco van Bezooijen (Xerox).

Foto 3. v.l.n.r. Patrick Murris (Xerox), Joost van der Togt (CDS Haaglanden) en Wilco van Bezooijen (Xerox).

 

Rate this post

Print Friendly