Canon Nederland inspireert bezoekers van de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie, hèt vakevenement voor de grafische en sign professional, om hun eigen creatieve toekomst te regisseren. In een ‘Hollywood’ setting presenteert Canon Graphic Arts & Industrial, uiteenlopende innovatieve applicaties en creatieve toepassingen, die kunnen worden geproduceerd aan de hand van de allernieuwste printtechnologieën. De Vakbeurs voor de Creatieve Industrie vindt plaats op 11, 12 en 13 maart 2014 in de Evenementenhal in Hardenberg. Canon bevindt zich in de Sign & Display hal (hal 4).

Op de stand van Canon worden diverse applicaties, geprint op geavanceerde printsystemen zoals de Océ Arizona serie, de Mutoh ValueJet serie en de Océ ColorWave 650 Poster Printer, getoond en geven professionals uitleg over de verschillende innovatieve printtechnieken en creatieve toepassingen van deze machines. De bezoekers krijgen van Canon de regie in handen om zo nieuwe kansen te ontdekken voor hun onderneming. Daarbij wordt de business in de spotlights gezet en ontvangt de bezoeker direct advies over het genereren van meer opdrachten door het benutten van nieuwe mogelijkheden en het betreden van nieuwe markten. Of het nu gaat om high-end poster printing, industriële flatbed applicaties of nieuwe printmedia.

Wide Format printing

Dagelijks zal er tijdens de vakbeurs een presentatie worden gegeven door Wouter Derichs, Channel Manager Graphic Arts & Industrial van Canon Nederland. De voordelen en creatieve toepassingen van Wide Format komen tijdens deze presentatie aan bod om zodoende deze grafische grootformaat printers op de kaart te zetten.

Gratis entree via Canon

Ondernemers die graag de regie in handen willen nemen en nieuwe kansen voor hun business willen creëren kunnen zich via Canon aanmelden voor gratis entreebewijzen voor de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie.

 

Rate this post

Print Friendly