Amsterdam, 6 februari 2014 – Konica Minolta Business Solutions Europa heeft voor het vierde jaar op rij de Buyers Laboratory Inc. (BLI) A3 MFP Line of the Year-award gewonnen. BLI erkent jaarlijks de leveranciers met de beste productlijnen aan de hand van uitgebreide criteria. De systemen van Konica Minolta zijn erkend voor hun betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en productiviteit. Daarnaast zijn de Konica Minolta bizhubs C364e, C454e, 554e en 4700P elk individueel bekroond met een ‘Pick’-award.

In de beoordeling zijn diverse criteria meegenomen, zoals de breedte van de productlijn en de kwaliteit die wordt geboden voor kleine en grote volumes. “Konica Minolta biedt consistentie”, aldus George Mikolay, BLI’s senior productbeoordelaar voor A3 MFP’s. “Konica Minolta’s systemen onderscheiden zich op het gebied van betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de gehele productlijn – zowel in diverse snelheidscategorieën, als in kleur en zwart-wit. Dat Konica Minolta voor het vierde achtereenvolgende jaar deze award wint is zeer bijzonder en toont de duurzame kwaliteit en innovatiekracht van de A3-productlijn.”

Konica Minolta’s bizhubs C364e, C454e en 554e zijn in de snelheidscategorieën van respectievelijk 31 tot 40 ppm, 41 tot 50 ppm en 51 tot 60 ppm tot winnaar verkozen van de Pick-awards, vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit gedurende het printproces. Deze systemen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik en bieden keuze voor verschillende gebruikersinterfaces.

“Wij vinden het een eer om voor het vierde jaar op rij de BLI-award in ontvangst te mogen nemen”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Met de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige producten en toekomstbestendige software en diensten kunnen wij samen met onze klanten blijven groeien.”

 

Rate this post

Print Friendly