’s-Hertogenbosch, 5 februari 2014 – Ricoh is prominent aanwezig bij het Tech Data Partner Event, dat op 13 februari aanstaande plaatsvindt in de Home Boxx in Nieuwegein. Ricoh startte in oktober 2013 met een geheel nieuw resellerprogramma, waarvan een breed productportfolio met printers en multifunctionals én een uitgebreid online platform de basis vormen. Deelname aan het Tech Data Partner Event zet deze strategie kracht bij. Ricoh pakt uit, en geeft tijdens het event –ter kennismaking- honderden milieuvriendelijke Geljet printers weg aan geïnteresseerde resellers.

Het Tech Data Partner Event vindt voor de twintigste keer plaats en heeft als thema ‘Future Now’. De beurs wordt georganiseerd voor resellers; tijdens het evenement krijgen zij informatie over nieuwe producten en ontwikkelingen voor 2014. Daarnaast worden er demonstraties opgezet, zodat bezoekers meteen een goed beeld krijgen van de functionaliteiten van de diverse producten.

Tijdens het evenement laat Ricoh de aanwezige distributeurs kennis maken met de Ricoh SG2100N Geljet printer. Deze printer neemt een belangrijke positie in Ricoh’s reseller-productportfolio in. Het is een goed voorbeeld van hoe Ricoh met haar producten efficiency, kostenbesparing en duurzaamheid weet te combineren. Geïnteresseerde resellers ontvangen een gratis printer ter kennismaking. Daarnaast gaat Ricoh graag in gesprek met bezoekers, om te horen welke toegevoegde waarde de organisatie kan hebben voor distributeurs.

Hans van Zundert, Channel Marketeer van Ricoh: “We zijn erg verheugd met onze deelname aan het Tech Data Partner Event. Onze aanwezigheid tijdens dit evenement past goed bij ons recent uitgerolde partnerprogramma voor resellers, waarmee partners kunnen profiteren van uitgebreide sales- en marketingondersteuning en een uitgebreid productassortiment. Niet alleen tijdens deze beurs maar ook via onze online portal ondersteunen we onze partners. De beurs is voor ons ook bij uitstek geschikt om distributeurs te laten zien dat Ricoh niet alleen MFP’s levert, maar juist ook compacte printers vanaf 10 ppm. Hiermee hebben we een veelzijdig portfolio waarmee we het gehele zakelijke segment kunnen bedienen.”

 

Rate this post

Print Friendly