Alphen aan den Rijn, 4 februari 2014 – Op 29 januari jl. ontving Docspro de prestigieuze ‘Diamond Partner Award’ van Kofax. Hiermee behoort Docspro tot een select mondiaal gezelschap van 12 organisaties die de ‘Diamond Partner’ status van de aan de NASDAQ genoteerde softwaregigant mogen voeren. Recent werd Docspro ook al benoemd tot ‘Kofax EMEA Partner of the Year’.

De Diamond status is de hoogste partnerstatus in het partnerprogramma van Kofax en onderstreept dat Docspro behoort tot één van dé meest vooraanstaande Kofax specialisten en preferred partners ter wereld. Met deze onderscheiding geeft Kofax niet alleen blijk van waardering voor de intensieve jarenlange samenwerking met Docspro, maar ook voor de expertise, deskundigheid en klantgerichte aanpak die Docspro hanteert.

“Tijdens onze jarenlange samenwerking heeft Docspro zich bewezen als een partner waarop je kunt vertrouwen dat zij de klant een buitengewoon goed advies en goed eindresultaat leveren. Of het nu gaat om de Kofax Capture oplossingen of om de nieuwere producten zoals Kofax TotalAgility of Kofax Mobile Capture. De uitgebreide kennis en expertise van Docspro omvat het complete Kofax software portfolio en juist daarom beschouwen wij Docspro als één van onze meest gewaardeerde partners. Kortom: de klant kan bij Docspro rekenen op een partner die luistert en meedenkt en innovatieve en baanbrekende oplossingen realiseert!” aldus Hans Jacobs, VP Software & Solutions Sales Benelux & Nordics bij Kofax.

“Binnen ons wereldwijde partnernetwerk van circa 800 ICT service providers heeft Kofax op ieder continent enkele toonaangevende partijen aangesteld als Diamond Partner. Deze partijen hebben zich bewezen en zullen de komende jaren het voortouw hebben bij de uitrol van het complete scala aan oplossingen uit het rijke Kofax product portfolio,” vervolgt Jacobs.

“De afgelopen 20 jaar hebben wij bij circa 500 klanten een oplossing mogen realiseren waarbij de document gestuurde bedrijfsprocessen verregaand zijn geautomatiseerd en geoptimaliseerd waarmee een enorme efficiencyslag en kostenbesparing bij de organisaties is gerealiseerd. De uitstekende software van Kofax was hierbij onontbeerlijk. Kofax is een partner met een niet aflatende drive naar innovatie en het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe software producten die continue afgestemd worden op de huidige marktontwikkelingen op het gebied van Input Management. Steeds meer organisaties zien de kostenbesparende mogelijkheden van data capture en juist nu is het de uitdaging om data vanaf diverse bronnen af te vangen en te structureren. Deze toekenning van de ‘Diamond Partner’ status zien wij als een nieuwe kroon op ons werk en is een enorm compliment, maar vooral ook een geweldige aanmoediging voor al onze medewerkers die dagelijks met groot enthousiasme hun ervaring en deskundigheid aanwenden bij onze klanten,” aldus Leo Schippers, Algemeen Directeur van Docspro.

Over Kofax

Kofax is al ruim twee decennia toonaangevend als ontwikkelaar en fabrikant van scan- en data capture oplossingen en smart proces toepassingen. Door documenten te scannen en digitaal beschikbaar te stellen kan een organisatie forse besparingen realiseren in tijd, geld en efficiency. Bedrijfkritische informatie die bij een organisatie binnenkomt, kan met Kofax software nauwkeuriger, sneller en kostbesparend worden verwerkt. Kofax software en oplossingen bieden een snelle return on investment aan wereldwijd meer dan 20.000 klanten.

Over Docspro

Sinds 1994 is Docspro een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van data capture en document workflow management. Document- en informatie gestuurde bedrijfsprocessen worden door technisch hoogwaardige oplossingen ondersteund en geoptimaliseerd.

 

Rate this post

Print Friendly