UNIT4 DocumentManager automatiseert uw informatiestromen. Misschien werkt u al met dit betrouwbare en gebruiksvriendelijke systeem of wellicht overweegt u het document management systeem op korte termijn aan te gaan schaffen. U wilt toch immers ook efficiënter werken en een betere werkstroom creëren? Met ScannerVision en UNIT4 DocumentManager heeft u de juiste troeven voor een efficiënt documentbeheersysteem in handen.

UNIT4 DocumentManager: één centrale oplossing

UNIT4 DocumentManager biedt voor al uw documenten, informatie en communicatie één centrale oplossing. Van al uw inkomende en uitgaande communicatie tot al uw permanente en projectgebonden dossiers. Uiteraard is het hierbij tevens van groot belang dat alle dossiers, zo ook uw papieren documenten, eenvoudig en snel in uw digitale archief opgenomen worden. ScannerVision integreert moeiteloos met UNIT4 DocumentManager.

Uw digitale archief altijd up to date

Nog lang niet alle processen binnen een bedrijf zijn gedigitaliseerd. Veel dossiers bestaan nog altijd uit papieren documenten. Of dit nu een ingescand formulier van uw klant is, een werk document van één van uw medewerkers of een jaarrapportage van een bepaald project. Ook deze papieren behoren tot uw bedrijfsproces en zullen altijd een belangrijke rol blijven spelen. Door middel van het scannen naar UNIT4 DocumentManager is uw digitale archief altijd up to date.

Met één druk op de knop uw documenten op de juiste plek!

Met behulp van ScannerVision is het proces ‘van papier naar digitaal’ eenvoudig en razendsnel te realiseren. Met één druk op de knop worden uw papieren dossiers op een zeer efficiënte manier op de juiste plek opgeborgen. Documenten op de verkeerde plaats opslaan wordt met deze werkwijze voorgoed verleden tijd en ook fouten worden hiermee voorkomen. Uw volledige organisatie kan probleemloos scannen naar UNIT4 DocumentManager.

ScannerVision: direct scannen naar UNIT4 DocumentManager

Dankzij de UNIT4 Connector heeft u direct via de Desktop cliënt of vanaf het scherm van de MFP toegang tot de UNIT4 DocumentManager. Eenvoudig kunt u via diverse zoekmogelijkheden uw klant vinden, waar u het gescande document aan toe wilt voegen. Het gescande dossier wordt voorzien van tekstherkenning, waardoor de communicatie tussen uw MFP en DocumentManager nog sneller verloopt. Deze manier van werken maakt het verkeerd opslaan van documenten praktisch onmogelijk.

De voordelen van ScannerVision ‘scannen naar UNIT4 DocumentManager’

 1. Eenvoudig, snel en efficiënt uw documenten archiveren
  Uw papieren documenten worden razendsnel op de juiste plek gearchiveerd, omdat het digitaliseringsproces speciaal voor UNIT4 DocumentManager is ontworpen. Alles wordt voor u geregeld. Van het bestandsformaat tot aan alle scaninstellingen. Zonder eindeloos veel handelingen voortaan al uw documenten snel op de juiste plaats.
 2. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd
  Alle documenten worden efficiënt gescand en op de juiste plek opgeslagen in de UNIT4 DocumentManager, waardoor fouten worden voorkomen. De documenten zijn direct voor alle medewerkers van uw organisatie inzichtelijk en beschikbaar. De werkdruk wordt verlaagd en de productiviteit gaat omhoog.
 3. Optimale communicatie en een betere werkstroom
  Er is een optimale communicatie tussen ScannerVision en UNIT4 DocumentManager. Aan de hand van een klantnummer of klantnaam zoekt u eenvoudig uw betreffende klant. Na het invoeren ontvangt u direct alle klanten die voldoen aan deze kenmerken. Werkt u zodoende met klantnummers, dan is het nagenoeg onmogelijk om de gescande documenten verkeerd op te slaan.
 4. Gedigitaliseerde documenten snel en gemakkelijk gevonden
  ScannerVision naar UNIT4 DocumentManager zorgt er niet alleen voor dat alle documenten op de juiste plaats worden opgeslagen, maar zorgt er ook voor dat deze in het juiste formaat worden opgeslagen en deze gemakkelijk terug te zoeken zijn. Dit laatste wordt mogelijk gemaakt door professionele optische tekstherkenning. De tekst kan op ieder voorkomend woord gezocht en gevonden worden.

Meer informatie met betrekking tot het scannen naar UNIT4 DocumentManager vindt u op: www.scannervision.com/connectors

Meer informatie over Unit4 DocumentManager vindt u op: Unit4

Rate this post

Print Friendly