Met één druk op de knop dossiers scannen, verwerken en opslaan. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar via ScannerVision is het mogelijk. Vanuit ScannerVision kunt u als advocaat vanaf nu rechtstreeks scannen naar BaseNet. Nooit meer eerst al uw dos¬siers scannen naar uw e-mail en bijlagen openen om deze op te slaan in nieuw aan te maken mapjes. Voortaan in slechts één simpele handeling uw dossiers eenvoudig automatiseren.

De werking van Scannen naar BaseNet

Scannen vanaf de multifunctional en/of de ScannerVision DeskTop Cliënt naar BaseNet werkt snel, efficiënt en eenvoudig. De dossiers die u via ScannerVision scant, kunnen met behulp van de BaseNet connector moeiteloos in BaseNet Advocatuur verwerkt worden. Met andere woorden, de gescande documenten worden rechtstreeks bij de juiste dossiers in BaseNet Advocatuur geplaatst. De documentenstroom wordt hiermee nog efficiënter verwerkt. ScannerVision en BaseNet integreren naadloos met elkaar.

In 4 gemakkelijke stappen cliëntdossiers digitaliseren:

  1. Scannen via ScannerVision
  2. Dankzij de BaseNet koppeling worden de documenten direct in BaseNet geplaatst
  3. Dossiers worden beveiligd en van tekstherkenning voorzien
  4. Digitale dossiers zijn vanaf iedere plek en op elk moment van de dag oproepbaar

De ultra moderne technologie van ScannerVision biedt de advocatuur vele voordelen:

Besparing op kosten en tijd

Zowel digitale als papieren dossiers worden op een snelle en efficiënte manier gescand, verwerkt en direct online opgeslagen in BaseNet Advocatuur. Dit gebeurt met slechts één druk op de knop en levert u zodoende een aanzienlijke besparing op kosten en tijd op. U hoeft niet meer eerst tientallen handelingen uit te voeren voordat de documenten aan het juiste dossier in BaseNet kunnen worden toegevoegd.

Efficiënter werken & werkdruk verlaging

Dossiers worden via een beveiligde verbinding geüpload, direct voorzien van metadata en verwerkt als doorzoekbare pdf bestanden. Binnen BaseNet kunt u vervolgens eenvou¬dig terugzoeken op steekwoorden in de gescande dossiers. Deze efficiënte manier van werken bevordert de productiviteit en zorgt voor een enorme verlaging van de werkdruk. Bovendien wordt het maken van fouten voorkomen.

Gebruiksvriendelijk & veilig

Scannen naar Basenet is eenvoudig, snel en veilig. Op een gebruiksvriendelijke manier en via een beveiligde verbinding worden uw vertrouwelijke dossiers gescand en verwerkt . Scannen naar BaseNet biedt uniformiteit door middel van vooraf vastgestelde vragen en werkt gemakkelijk en snel vanaf uw MFP. Daarnaast heeft u tevens de mogelijkheid om een onbeperkt aantal werkprocessen toe te voegen.

ScannerVision en BaseNet bieden een totaaloplossing. Een oplossing die is bedoeld voor iedere advocaat die gemakkelijk, snel en efficiënt (grote) dossiers nauwkeurig en zeer gedetailleerd wil scannen, distribueren en archiveren.

Informeert u eens vrijblijvend wat ScannerVision voor uw workflow kan betekenen.[www.scannervision.com]

 

Rate this post

Print Friendly