Woerden, 31 januari 2014 – Xtandit, business partner voor het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen, is een samenwerkingsverband aangegaan met Nautasign. Nautasign is specialist in sign en large format printing en biedt grootformaat-printers, media, inkt en zelfklevende materialen voor de signmaker. Aanleiding voor deze samenwerking is de toegenomen vraag naar grootformaat-printers voor met name buitentoepassingen. Samen met Nautasign is Xtandit nu in staat aan deze vraag te voldoen.

Gerard Lam, Algemeen Directeur van Nautasign, over de samenwerking: “Voordat de samenwerking begin dit jaar werd bekrachtigd, hebben we in 2013 met Xtandit al drie projecten uitgevoerd. In deze projecten werd gelijk duidelijk dat wij elkaar als organisaties versterken. Met ondersteuning vanuit Xtandit op het gebied van business development en onze technische know-how hebben we de klanten goed begeleid in hun keuze en de ingebruikname van grootformaat-printers.”

Edwin Jongsma, Commercieel Directeur bij Xtandit: “Wij zijn altijd op zoek naar succesvolle samenwerkingen om onze dienstverlening te verbeteren en nieuwe markten aan te boren. Deze samenwerking is er één van en die is nu al succesvol te noemen. Wij zijn verantwoordelijk voor het adviestraject en het ontzorgen van de klant, Nautasign draagt zorg voor de installatie en trainingen. Een perfecte combinatie.”

 

Rate this post

Print Friendly