Onlangs heeft Pauwels Print & Mail te Turnhout een zesde W+D, voormalig Buhrs ITM, couverteersysteem geinstalleerd. In 2000 is het eerste Buhrs couverteersysteem geinstalleerd en wij zijn in deze jaren uitermate gecharmeerd geraakt van deze systemen. De W+D systemen zijn robuust, modulair op te bouwen, zeer flexibel in het gebruik en kennen een ongekende netto output, vooral dit laatste is zeer bijzonder. Het komt steeds als beste uit de bus, alsdus de heer André Pauwels, afgevaardigd bestuurder Pauwels Print & Mail.

Na een uitstekend traject, doorlopen samen met All Mailing Solutions, hebben wij de voor ons bedrijf optimale configuratie kunnen bepalen. Het systeem hebben wij uitgerust met verschillende toevoerstations te weten zuiglucht rotatieve feeders en vacuum frictiefeeders. Tevens is het systeem uitgerust met 2 leescamera´s die in het gehele systeem te plaatsen zijn. Optimale flexibiliteit en zekerheid voor matching opdrachten. Het W+D BB700 couverteersysteem is volledig servo aangestuurd. Dit maakt het instellen van het systeem enorm gemakkelijk.

Pauwels

Al sinds de opstart in 1996 van Pauwels Print & Mail koos oprichter André Pauwels voor een heldere strategie: uitblinken in klantenservice voor uw direct mailing. Dit vertaalt zich in verschillende troeven. Het is de missie van Pauwels Print & Mail om mee te denken bij complexe mailings. Zowel op vlak van personalisatie als handling laat Pauwels zich nooit afschrikken door een uitdaging. Pauwels Print & Mail beschikt over een modern machinepark en toegewijde medewerkers [www.pauwelsdirectmail.be]

 

Rate this post

Print Friendly