Amsterdam, 30 januari 2014 – Konica Minolta voegt twee nieuwe kleurenmultifunctionals, de bizhub C3350 en bizhub C3850 en twee nieuwe zwart-wit multifunctionals toe aan het productportfolio, de bizhub 3320 en bizhub 4020. De nieuwe A4 line-up beschikt over een breed aantal functies en gebruikersinterfaces. De multifunctionals zijn geschikt voor diverse kantooromgevingen, waaronder kleine- en middelgrote bedrijven of een kantoor aan huis.

Naast printen is het met de A4-multifunctionals ook mogelijk om te kopiëren, scannen en faxen. De systemen beschikken over uitgebreide functionaliteiten en maken gebruik van dezelfde printerdriver als de A3-systemen van Konica Minolta. De systeembeheerder wordt veel werk uit handen genomen doordat de systemen vanaf een centrale plek kunnen worden beheerd met dezelfde beheersoftware als de A3-systemen van Konica Minolta. De multifunctionals kunnen hierdoor eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande werkprocessen.

bizhub C3350 en bizhub C3850

De kleurenmultifunctionals C3350 en C3850 beschikken over een intuïtief 7 inch kleurentouchscreen en hebben een bediening vergelijkbaar met een tablet of smartphone. Het kleurentouchscreen is gelijk aan dat van de A3-systemen van Konica Minolta, die al vier jaar op rij zijn bekroond met de BLI Line of the Year-award. De multifunctionals printen met een snelheid van respectievelijk 33 en 38 pagina’s per minuut. Daarnaast beschikken de systemen over geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals ‘Secure Printing’ en de versleuteling van gegevens op de harde schijf.

bizhub 3320 en bizhub 4020

De bizhub 3320 ondersteunt eenvoudige menunavigatie en beschikt over een 2.4 inch LCD kleurenpaneel en toetsenbord met tien toetsen. De bizhub 3320 print met een snelheid van 33 pagina’s per minuut. Het touchscreen van de bizhub 4020 kan worden gebruikt om functies te tonen of juist te verbergen. Ook kunnen snelkoppelingen worden ingesteld. Op deze manier kan het menu worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. De afdruksnelheid van de bizhub 4020 is 40 pagina’s per minuut. Daarnaast biedt de bizhub 4020 de mogelijkheid om de papierinvoer op verschillende manieren te configureren en om drie extra lades toe te voegen met diverse papierformaten en -soorten. Dit maakt het handmatig invoeren van verschillende soorten papier overbodig. Met de bizhub 4020 kan direct vanaf een USB-stick worden geprint en omgekeerd kunnen documenten op een stick worden gescand zonder tussenkomst van een computer.

Milieuvriendelijke functies

Konica Minolta richt haar activiteiten op technologieën waarbij producten economisch en milieuvriendelijk worden ingezet. Ook deze multifunctionals verminderen energieverbruik dankzij de geïntegreerde eco-modus. Om zowel papier als energie te besparen printen de bizhubs standaard dubbelzijdig. Daarnaast hebben de systemen een voorprogrammeerbare slaapstand die automatisch kan worden ingesteld om energie te besparen wanneer het systeem een bepaalde tijd – bijvoorbeeld in de avond – niet wordt gebruikt.

Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta: “Onze nieuwe bizhubs bieden erg veel flexibiliteit voor het uitvoeren van kantoortaken, zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik en afgestemd op de wens van de gebruiker. De systemen zijn uitermate geschikt voor veel verschillende organisaties dankzij de goede performance en afdrukkwaliteit.”

Rate this post

Print Friendly