‘s-Hertogenbosch, 30 januari 2014 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging-oplossingen – heeft zeven Winter 2014 ‘Pick of the Year’ Awards, drie ‘Environmental Outstanding Achievement’ Awards en twee ‘Energy Efficiency’ Awards ontvangen van onderzoeksorganisatie Buyers Laboratory (BLI). Als erkenning van Canon’s voortdurende investeringen in innovatie, heeft BLI haar de volgende awards toegekend:

BLI Pick of the Year:

  • Outstanding 31 to 40-ppm A3 Monochrome MFP: Canon imageRUNNER ADVANCE 4235i
  • Outstanding 90+ ppm A3 Monochrome MFP: Canon imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO
  • Outstanding A4 Colour MFP for Small Workgroups: Canon i-SENSYS MF8580Cdw
  • Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups: Canon i-SENSYS LBP7680Cx
  • Outstanding A4 Colour Printer for Mid-Size Workgroups: Canon i-SENSYS LBP7780Cx
  • Outstanding Output Management Solution: Canon uniFLOW V5.2
  • Outstanding MPS Solution: Canon eMaintenance

Environmental Outstanding Achievement Award:

  • A4 Mono Printer Small Workgroup: Canon i-SENSYS LBP6310dn
  • A4 Colour Printer Personal-Small Workgroup: Canon i-SENSYS LBP7210Cdn
  • A4 Mono MFP Midsize-Large Workgroup: Canon imageRUNNER ADVANCE 500i

A4 MFP Line of the Year for Energy Efficiency: Canon’s assortiment A4 printers en MFP’s

Outstanding Achievement in Energy Efficiency Award: i-SENSYS LBP6780x

De ‘Pick’ Awards worden twee keer per jaar toegekend aan producten die tijdens een uitgebreide reeks tests het beste hebben gepresteerd. Tijdens deze tests wordt gekeken naar de belangrijkste kenmerken en prestatiefactoren voor kopers van deze producten en systemen. De zwart-wit imageRUNNER ADVANCE-systemen van Canon zijn met een Award bekroond vanwege hun hoge printsnelheid, scanfuncties en het intuïtieve, gebruiksvriendelijke bedieningspaneel dat volledig kan worden aangepast en gebruikers in staat stelt sneller toegang te krijgen tot de meest gebruikte standaardfuncties. De Canon-systemen hebben een buitengewoon hoge productiviteit, waarbij de imageRUNNER ADVANCE 4235i en de imageRUNNER ADVANCE 8295 PRO tijdens de tests van BLI de meest productieve systemen in hun klasse waren. Ook constateerde BLI dat de Canon A4-modellen onder de i-SENSYS en imageRUNNER ADVANCE printers en MFP’s een energieverbruik laten zien dat tussen 35 en 62 procent lager is dan gemiddeld.

Meest energiezuinige keuze

“Canon bewijst steeds weer dat haar imaging-producten voor A4-documenten de meest energiezuinige keuze zijn voor milieubewuste gebruikers”, stelt Pete Emory, BLI’s manager voor laboratoriumtests. Van de A3- en A4-apparaten die tot nu toe deelnamen aan het testprogramma heeft Canon in totaal 26 ‘Outstanding Achievement’ Awards voor energiezuinig gebruik ontvangen. Ook het portfolio met Canon-oplossingen is door BLI bekroond met twee Awards. Met uniFLOW V5.2 won Canon de BLI 2014 ‘Outstanding Output Management Solution Award. Deze geïntegreerde beheeroplossing voor printen en scannen kreeg de onderscheiding, omdat het een modulair platform is dat gebruikers eenvoudig kunnen afstemmen op specifieke behoeften op het gebied van printen, scannen, documentbeveiliging en kostenbewaking. “Het Output Management dat uniFLOW V5.2 kan uitvoeren, maakt het uniek onder de oplossingen voor document-imaging die BLI heeft getest”, zegt Jamie Bsales Senior Redacteur van BLI. Ook is Canon’s gratis eMaintenance – dat MPS-providers in staat stelt het printerpark van klanten eenvoudiger te beheren – onderscheiden met BLI’s ‘Outstanding MPS Solution Pick’ Award.

Belangrijke erkenning

“Wij zijn er erg trots op dat Canon opnieuw Pick of the Year Awards van BLI heeft ontvangen. Dat onze laserprinters, MFP’s, oplossingen en MPS-tool met deze prijzen zijn bekroond, zien we als een erkenning van al onze inspanningen”, zegt Paul Rowntree, European & UK Product Sales Marketing Director van Jamie Bsales Canon Europe. “Met het oog op de zeer intensieve tests van BLI zijn we erg blij dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons portfolio op deze manier worden erkend.”

 

Voor meer informatie over BLI’s Pick Awards: www.buyerslab.com

 

Rate this post

Print Friendly