Amsterdam, 30 januari 2014 – ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, maakt bekend dat John Lageman is benoemd als VP Alliances Europe en Regional Director Benelux. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen. Onder de huidige klanten in Europa bevindt zich onder andere een breed scala organisaties zoals financiële dienstverleners, biowetenschappen, productie- en IT-bedrijven en vele overheidsorganisaties.

John Lageman start bij ARX op een cruciaal punt in de evolutie van de Europese markt; vorig jaar werd CoSign door Forrester Research als de ‘Strongest Digital Signature solution’ in het Forrester-rapport Forrester Wave: E-Signatures, Q2 2013 geplaatst. Gelet op de groeiende wereldwijde acceptatie van digitale handtekeningen ziet ARX de Benelux als een van de meest veelbelovende markten.

John Lageman: “Het gebruik van digitale handtekeningen is binnen de Europese Unie in een stroomversnelling gekomen en een geaccepteerd middel om volledige bedrijfsautomatisering te bereiken, papierkosten te verlagen en het handtekeningentraject van dagen tot enkele uren te verkorten. Het is ons doel om de vele voordelen die digitale handtekeningen hebben binnen verschillende branches en sectoren beter bekend te maken. Dit geldt zowel voor de Europese ondernemingen en overheden als voor dienstverleners. De kracht van de oplossing is het ‘verzegelen’ van documenten en het beveiligd uitwisselen van gegevens/documenten.”

John heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Business Information Management en wordt beschouwd als een van de toonaangevende vakspecialisten op het gebied van Enterprise Content Management in de Benelux. Hij begon zijn loopbaan als docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, was gedurende meer dan 11 jaar bij Capgemini P&L-verantwoordelijk voor de sectoren Enterprise Content Management, Business Intelligence en Business Information Management. Later werkte John als Strategic Director voor SmartDocuments, een leverancier van oplossingen in de document creatie sector, en vervolgens als strategisch adviseur voor een verscheidenheid aan bedrijven.

 

Rate this post

Print Friendly