Breukelen, 30 januari 2014 – PuntNL Groep, specialist en leverancier op het gebied van documentmanagement-oplossingen uit Drachten, heeft een partnership gesloten met Xerox. De samenwerking met Xerox betekent een uitbreiding van het portfolio met A-merk kantoormachines en light production-systemen, waarmee PuntNL zich kan richten op het hogere segment binnen de zakelijke dienstverlening. Voor Xerox betekent de overeenkomst met PuntNL een nieuwe stap in de groeistrategie binnen het kanaal en wordt de positie van Xerox in het noorden van Nederland verder verstevigd.

Sander Groenewoud, directeur van PuntNL Groep: “Sinds enige jaren zijn we volledig zelfstandig actief op het gebied van documentmanagement, kantoormachines en netwerkondersteuning. Daarvoor kwamen we echter al regelmatig in contact met Xerox, waardoor we feeling kregen met het merk. Op basis van die kennis en goede ervaringen breiden we ons portfolio graag uit met de producten van Xerox. Hierdoor kunnen wij ons marktaandeel binnen de zakelijke dienstverlening, waaronder de grotere advocaten- en notariskantoren, verder uitbreiden. Printen is in die markt steeds vaker een IT-vraagstuk; met name de kwaliteit, betrouwbaarheid en beveiliging (integratie met McAfee) van de Xerox-machines bieden ons daar dan ook het nodige onderscheidende vermogen.”

“Xerox helpt resellers zich te onderscheiden met hun producten en oplossingen waarmee ze klanten diverse voordelen kunnen bieden, zoals hogere productiviteit, kostenbesparing en een duurzame printomgeving”, aldus Wilco van Bezooijen, Country General Manager van de European Channels Group van Xerox. “PuntNL is een ambitieuze organisatie, die vanuit Drachten hard aan de weg timmert. Je merkt dat ze als oude bekende van het Xerox-merk precies weten welke kansen er liggen voor onze producten en oplossingen. Die gedrevenheid past goed bij ons. We zijn dan ook verheugd om PuntNL aan onze lijst met resellers te kunnen toevoegen.”

 

Rate this post

Print Friendly