Amsterdam, 28 januari 2014 ¬- Het Grafisch Centrum Noorderkwartier heeft gekozen voor de productieprinters en digitaliseringsoplossingen van Konica Minolta. De bizhub 1052 zwart-wit productieprinter en kleurenproductieprinter PRESS C7000 zijn aangeschaft om aan de toenemende vraag naar repro-activiteiten en scanopdrachten te voldoen. Verder is een scanner en archiveringssoftware (NSi-autostore) aangeschaft.

Het Grafisch Centrum Noorderkwartier heeft voor de oplossingen van Konica Minolta gekozen vanwege de kwaliteit van de systemen, betrouwbare service en proactiviteit. “We vinden het erg prettig dat Konica Minolta meedenkt en ons adviseert in de werkwijze en het gebruik van de systemen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen”, aldus Jack Duineveld, bedrijfsleider bij het Grafisch Centrum Noorderkwartier.

“De manier waarop we samen met het Grafisch Centrum Noorderkwartier tot een nieuwe oplossing zijn gekomen om hun documentstromen effectiever te maken was bijzonder”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “Samen hebben we open en eerlijk gekeken naar wat er goed ging en wat beter kon. Zo kwamen we tot een nieuwe verwerkingswijze van hun poststukken en documenten. Het Konica Minolta-hoofdkantoor in Japan heeft deze aanpak en de uitrol van Konica Minolta Business Solutions Nederland zelfs als beste van de wereld beoordeeld. Deze wordt nu wereldwijd als voorbeeld genomen van hoe je als klant en leverancier tot het hoogste niveau van samenwerking komt.”

 

Rate this post

Print Friendly