DM Impressions is op het industrieterrein Baanstee Oost in Purmerend verhuisd naar een ander pand aan Signaal nummer 95. ‘Het was er tijd voor, we waren uit ons jasje gegroeid’, zegt directeur Joop ten Klei. ‘In ons nieuwe pand kunnen we ons verder ontwikkelen. We hebben nu alles weer onder één dak, dat werkt efficiënter en plezierig’. Productie directeur Peter de Vries vult aan: ‘Daarnaast hadden we behoefte aan extra meters om onze fulfilment activiteiten, gericht op webshops en bestelmodules, goed te kunnen handelen. Die hebben we gevonden’.

Jacqueline ten Klei: ‘Ons nieuwe pand biedt meer mogelijkheden om relaties de gewenste service en kwaliteit te bieden en samen met hen hun communicatie gerichter en persoonlijker te maken. Dan hebben we het over meer dan Direct Mail alleen. Vanuit onze nieuwe omgeving zijn we nog beter in staat om relaties te helpen met cross channel communicatie, database management en CRM, web to print, print to web en creatieve afwerking, niet te vergeten. Daarvoor beschikken wij nu over een omgeving met een moderne en representatieve uitstraling waar onze zakenvrienden zich thuis voelen. We hebben nu fysiek en creatief meer ruimte om onze relaties nog beter te helpen communiceren’.

House Warming Party

Op 28 februari 2014 van 14:00 – 18:00 uur organiseert DM Impressions een House Warming Party en is iedereen welkom om het nieuwe onderkomen te bewonderen.

Over DM Impressions

De filosofie van DM Impressions is kort en krachtig: DM moet indruk maken, boodschappen moeten beter gelezen en begrepen worden en uiteindelijk leiden tot conversie. Met 60 jaar kennis en ervaring wil DM Impressions aan dat proces een bijdrage leveren. Met als doel: samen met opdrachtgevers totaalconcepten realiseren waarin creatieve, digitale en technische mogelijkheden worden verenigd en ingezet om het resultaat te optimaliseren.

 

Rate this post

Print Friendly