Amsterdam, 23 januari 2014 – Stichting Catent, een stichting voor onderwijs en begeleiding, heeft gekozen voor de kleurenmultifunctionals van Konica Minolta. Via een aanbestedingsprocedure is gekozen voor in totaal 32 kleurenmultifunctionals, waaronder de nieuwste C364, C454 en C554 enhanced-modellen. Stichting Catent in Zwolle is het bevoegd gezag van 34 scholen voor basisonderwijs, waaronder twee scholen voor speciaal basisonderwijs (Facet en De Vonder). De scholen liggen in de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland.

“Wij hebben in de aanbestedingsprocedure, samen met onze adviseur van Inkada, gekozen voor de Konica Minolta-systemen, omdat zij het meest voldeden aan onze criteria met betrekking tot kwaliteit, service en prijs”, zegt Leo Boschman, lid van het College van Bestuur bij Stichting Catent.

“Catent is een grote onderwijsstichting in het noorden, die wij graag verwelkomen als klant”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “Onze systemen zijn zeer geschikt voor scholen vanwege de kwaliteit, de brede afwerkingsopties en het eenvoudige gebruik dankzij het touchscreen. We zien dat dit systeem veel wordt ingezet in de onderwijssector.”

 

Rate this post

Print Friendly