HOOFDDORP, 16 januari 2014 – Deze week lanceerde DDi document software een weblog, waarop iedereen die geïnteresseerd is in het digitaliseren van documentstromen mee kan lezen en bloggen over innovaties op het gebied van document management en de noviteiten, visie en achtergrond van het software bedrijf uit Hoofddorp.

Vorig jaar is het initiatief gestart om naast de website ook een blog te beginnen. Enerzijds gedreven door de moderne technologie, de kracht van het internet en sociale media. Anderzijds door het idee de mogelijkheid te creëren in dialoog te gaan met klanten en relaties. Na enkele maanden hard werken staat het blog sinds deze week online op www.ddidocumentsoftware.nl. Het doel dat DDi Document software met het blog wil bereiken, is het delen van haar expertise op het gebied van document management. Daarnaast wil DDi door haar volgers geïnformeerd en geïnspireerd over wat er speelt in de markt en wat de behoeftes zijn van (potentiële) klanten.

Op het blog zal naast nieuws over DDi Document Software en hun oplossingen ook actuele thema’s, innovaties en onderzoeksverslagen worden besproken. De medewerkers van DDi zullen hun kennis en ervaring delen op het blog en een blik ‘in de keuken’ van het software bedrijf geven. Daarnaast zullen ook gastbijdragen van klanten en bijvoorbeeld professionals in het vakgebied geplaatst worden. “We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp document management uit om mee te bloggen”, aldus Thom Menssink, Commercieel Directeur DDi Document software.

Rate this post

Print Friendly