Aivika introduceert een innovatief en resultaatgericht nieuw product; Aivika One Lite. Een krachtig en vooral betaalbaar DMS (Document Management System), speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven. Een product dat in staat is om uw documentverwerking te optimaliseren en de efficiëntie binnen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar eenvoudige oplossingen die tegelijkertijd ongelooflijke resultaten kunnen bieden op het gebied van documentverwerking. Aivika One Lite is zo’n product. Een product dat de kloof tussen de uiterst complexe, dure DMS oplossingen en de werkelijke behoeften van de klant aanzienlijk heeft weten te verkleinen. Naar aanleiding van ervaringen, tips, vragen en wensen van honderden Aivika klanten, is Aivika One Lite ontworpen. Eenvoud, snelheid, veiligheid, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, effectiviteit en niet te vergeten betaalbaarheid. De behoeften van de klant zijn allemaal verwerkt in Aivika One Lite.

Met Aivika One Lite kunt u eenvoudig uw documenten ordenen door gebruikmaking van mappen, welke tevens weer zijn onder te verdelen. Documenten toevoegen, verwijderen, wijzigen, verplaatsen, e-mailen of linken naar andere documenten heeft u snel voor elkaar met behulp van de documentgereedschappen. De Metadata en de diverse zoekfuncties ontbreken eveneens niet. Het product is tevens de perfecte ScannerVision partner. Via de Aivika One Lite connector kan gemakkelijk en snel verbinding worden gemaakt met alle werkstromen van ScannerVision. Geen complexiteiten van documentprocessen, maar eenvoudig documentbeheer. Bovendien is Aivika One Lite standaard opgenomen in de Pay Per Scan formule van ScannerVision.

Informeert u eens vrijblijvend wat Aivika One Lite voor uw workflow kan betekenen. Meer informatie over dit krachtige, vernieuwende en betaalbare DMS kunt u lezen op: http://www.scannervision.com/one-lite-introduction.

Rate this post

Print Friendly