ScannerVision biedt een breed aanbod licenties voor documentbeheer. Zowel voor grote ondernemingen en het midden- en klein bedrijf, alsook voor de zzp’er hebben wij een aantrekkelijke licentie op maat. Al onze licentiemodellen werken effectief, kosten- en tijdbesparend.

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. De ene organisatie heeft veel te scannen en beschikt over een omvangrijk informatie- en documentbeheersysteem. Het andere bedrijf hoeft maar eenmaal per week of maand enkele documenten te archiveren. Daarom biedt ScannerVision verschillende licentiemodellen. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen voor een licentie voor onbeperkt gebruik of voor een Pay Per Pagina licentie.

Eén licentie voor onbeperkt gebruik

Scant u vaak en veel en beschikt u over een groot documentenarchief? Kiest u dan voor de licentie voor onbeperkt gebruik. U betaalt één bedrag en krijgt een onbeperkt aantal gebruiksrechten. Daarnaast zijn deze licenties eenvoudig aan uw behoeften aan te passen en eveneens aan te vullen met afzonderlijke modules.

Pay Per Pagina licentie

Scant u weinig en beschikt u over een klein documentenarchief? Kiest u dan voor de Pay Per Pagina licentie. U betaalt dan alleen voor de documenten die u via ScannerVision vastlegt en voor de functies die u gebruikt. Deze licentie werkt zowel op basis van prepaid scan credits als met één van onze abonnementvormen. Hierbij koopt u credits, waarmee u maandelijks afrekent.

Alle mogelijke connectoren, zoals BaseNet, Aivika One Lite, Unit4, Afas, SharePoint, Exact of één van de andere connectoren zijn bij beide licenties inbegrepen evenals meerdere embedded- en desktop clients.

De prepaid licenties, de verschillende abonnementvormen voor de Pay Per Pagina en de licentie voor onbeperkt gebruik zijn te koop bij verschillende resellers in Nederland en België en in de webshop van ScannerVision; http://www.scannervision.com/webshop

Rate this post

Print Friendly